BoardGame

Újabb ágyú Hongkongból – Dragon Ball-mini


Múltkor már lőttünk egy hongkongi durvát a Kickstarterről, és most megint egy ottani kiadó kampányát néztük ki: Dragon Ball-társasjáték!!

Pontosabban a kampány már végetért, és persze sikeres volt, majdnem 30 ezer dollárt kalapoztak össze. A Dragon Ball Z – Smash Battle minijáték, és a Dragon Ball-szereplők harcára koncentrál. A fejlesztő Kids Logic ugyan már tíz éve jelen van a piacon, de csak mint figuragyártó/tervező/készítő (érdemes is szétnézni az oldalukon, van például tényleg lebegő autójuk és léggördeszkájuk is a Vissza a jövőbe 2 filmhez), ez a játékuk az első ilyen társasprojektjük.

Majdnem két évet töltöttünk azzal, hogy megszerezzük a hivatalos engedélyt, hogy elkészítsük a figurákat, hogy kidolgozzuk a játékszabályokat. (…) Mert mi mindannyian hardcore DRAGON BALL-RAJONGÓK VAGYUNK!!!

Minimum 2, maximum 4 játékos a szereplők (hősök és gazfickók) bőrébe bújva speciális eseménykártyákkal harcolnak egymással, és vannak saját képességeik is. Három módban lesz játszható, az első a kezdő/könnyű, van egy középső és a harmadik a haladó, és ahogy nézzük, tényleg visszaadja majd a Dragon Ball-élményt a táblán cikázó hősökkel, és hát a játék figurái is – nyilván – egészen profik.

 

A lázadók nyerhetnek-e valaha a birodalom ellen

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva