Counter Strike

Már 10 évesen Global Elite volt a Na’Vi Junior friss igazolása


A Na’Vi a tegnapi nap során, közleményben jelezte, hogy akadémiájának új tagja van: a 14 éves m0NESY. Az orosz srác egyelőre csak próbaidőre érkezik, de a stáb már most nagy reményeket fűz a fiatal, orosz tehetséghez.

A Na’Vi Junior egy moszkvai versenysorozaton figyelt fel m0NESY-re, aki a NewBALLS és az SG.pro csapatában hívta fel magára a figyelmet, a HardCup névre hallgató LAN legutóbbi két állomásán.  Új csapatában négy, 16 és 20 év közötti, szintén próbaidős játékoshoz csatlakozik, de ötük közül csak ketten kapnak helyet az akadémia főcsapatában, amely jelenleg három fővel rendelkezik.

M0NESY 2005-ben született, és elég gyorsan kapcsolatba került a játékokkal. Hat évesen már 1.6-ozott, majd Dota 2-re váltva kifarmolt 2500 órát, de már eléggé unta, ezért visszatért az FPS-hez. Kilenc évesen, bátyja révén ismerkedett meg a CS:GO-val, és egy évvel később már a legmagasabb rankon játszott. A Global Elite elérésével MM-en már elfogyott a motiváció, így Faceit-re váltott.

A tízes szinthez mindössze 150 meccsre volt szüksége, jelenleg 3800 eloval rendelkezik. A fontos meccseken, hogy kevésbé legyen stresszes, mindig rágózik, ebben lehet, hogy Twistzz adta neki az ötletet. Az iskolában angolul tanul, amit nagyon szeret, és bizonyára nagy hasznára válik majd a játékban is – bár nem hiszem, hogy ebben a csapatban nagy szüksége lenne rá.

Tizenhat HLTV-s meccse van (ebből tíz LAN-os), melyek során 1.15-ös ratinget, 1.13-as K/D-t, és 84.1-es ADR-t hozott össze. Bemelegítése általában: 30 perc bunnyhop, 5-10 perc aim map, és 20 perc DM.

A Na`Vi Junior jelenleg így áll:

Russia Kirill “Gospadarov” Gospadarov
Ukraine Ivan “kapacho” Koplenko
Ukraine Valeriy “B1t” Vakhovskiy

Russia Eugene “Aunkere” Karyat (trial)
Russia Ilya “m0NESY” Osipov (trial)
Ukraine Alexey “Topa” Topchienko (trial)
Ukraine Andrey “Whitesmith” Saribekyan (trial)
Ukraine Rodion “fear” Smyk (trial)

Ukraine Amiran “aMi” Rehviashvili (coach)

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva