Counter Strike

coldzera, kennyS, gla1ve – akik éppen lecsúsztak a HLTV húszas listájáról!


A HLTV egyik vezetője és társtulajdonosa, Petar “Tgwri1s” Milovanovic, Twitter-bejegyzésben tette közzé a TOP20-ról lemaradó játékosok egy részét.

A 21. helyen zárt, így a listáról éppen lemaradt coldzera, ami több okból is érdekes. A Made In Brasil-lal már nem tudták hozni a korábbi eredményeket, aztán két hónapig csapata sem volt, kimaradt a berlini nagyversenyről, és eddig a FaZe csapata sem alkotott maradandót vele.

Ám egyénileg még mindig olyan számokat hozott, ami majdnem elég volt a húszba kerüléshez, és bizonyára az is számított, hogy azért egy-két eventen kijött a lépés aktuális csapatának.

Őt kennyS “követi” aki 2013-tól 2017-ig minden évben felkerült a listára, de 2018-ban már nem jött neki össze, és ahogy az látható, most is lecsúszott róla. Neki anno betett az AWP-nerf, de mindenképp megsüvegelendő, hogy – a CS:GO történetének talán legkonzisztensebb játékosaként – azóta is ott van a világ élvonalában.

Sokakat meglepett a tény, hogy gla1ve, egyedüli Astralis-játékosként nem került be a Top20-ba, de aki tudja, hogy miként működik ez a lista, azt nem hiszem, hogy váratlanul érte. Az ő szerepköre, és feladata számokban nem mérhető.

Bár frag-erős IGL-nek számít, de önmagában a mutatói nincsenek olyan magaslatban, amivel a világ húsz legjobbja közé kerüljön. 2018-ban ez is sikerült neki, de a ’19-es nagy-eventeken egy tizeddel rosszabb ratinget produkált, így érthető a kiesése.

Láthatunk még több nagy nevet is kimaradni/lemaradni, de vannak új arcok is, mint például KSCERATO, aki valósággal berobbant a CS:GO scenebe. Sokan a következő coldzera-nak tartják, ami nem véletlen, bár a “cím” elnyeréséhez nem biztos, hogy elég lesz a FURIA csapata. Jövőre kiderül!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva