Counter Strike

Hatalmas siker: SIXER-éket gyepálta el a Budapest Five, már a legjobb 8 között vannak!


Alaposan helybenhagyták a franciákat.

Bejutott a Budapest Five a Winners League harmadik szezonjának rájátszásába, a legjobb 16 közé. Tegnap kezdőtek a meccsek, egyenes kieséses rendszer szerint pörögnek a dolgok, tehát aki veszít, az búcsúzik a tornától. A BP5 az egyik legerősebb, vagy legalább is elég komoly neveket felvonultató csapatot, az Avengers-t kapta maga ellen. A franciáknál nem kisebb nevek játszottak, mint SIXER, aki korábban az EnVyUs oszlopos tagja volt, WESG-et nyertek együtt, Majorön is volt. Nagyobb névnek ott van még hAdji is, aki szintén megjárt az Envy-t, vagy akár a 3DMAX-ot.

Az első mapot a mieink választották, és úthenger módjára gázoltak át az franciákon, 16:2-re nyertek. A második pálya Inferno volt, ahol feléledt az Avengers, nevéhez méltóan bosszút is állt az előző csúnya bukóért, 16:6-ra verte meg a BP5-t. Ha már map győzelem nem is, szép magyar jelenet volt, gabesson csillogtatta meg tudását:

Ezek után tehát érkezett a mindent eldöntő Train. Az első félidőben 12 kört támadott a Budapest Five, innen nem szabadott elbukni a meccset, csupán 4-et kellett kivédeniük. Ezt szerencsésen abszolválták, bár az Avengers azért feljött 9 körig.

Számokban az ellenféltől Gringo dominált, tőlünk kolor az AWP killekben volt a legjobb, illetve jOELZ az assistokban. Nagyon szépen játszottak a srácok, reméljük ez nem egy pillanatni fellángolás, hanem a rengeteg befektetett munka gyümölcse. Ezzel a győzelemmel egyébként már 500$ biztosan a BP5 zsebében van. Azonban ha legyőzik a Nemiga csapatát a legjobb 8 között, akkor már 1500$ ütné a markukat.

Ezt olvastad már?

Emberségből ötös: Az ausztrál erdőtüzek elleni gyűjtésbe segít be az ESL egy komoly aukcióval

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva