Counter Strike

Szétesett az ARCY, csapat nélkül NEO és TaZ


Oszlott az ARCY nevű lengyel formáció, ezzel egy újabb lengyel csapat végezte a süllyesztőben, TaZ pedig egyre inkább küszködik a csapatépítéssel.

TaZ CS:GO-ban, és még korábban, az 1.6-os verzióban is sokszorosan letette a névjegyét, de az idő már régen eljárt felette, és a Virtus.pro sikerkorszaka óta csak hullámvölgyből hullámvölgybe kerül. Az ARCY bukása egy újabb szög a koporsójában.

A csapat tavaly májusban látta meg a napvilágot, Aristocracy néven, a Codewise Gaming támogatásában. A történet – a Kinguin-eshez hasonlóan – itt is szépen kezdődött: elődöntő a DreamHack Summer során, és két finálé hazai versenyeken, melyből az egyiket be is húzták a Virtus.pro ellen.

TaZ és NEO, még a Virtus.pro színeiben.

Aztán július közepétől novemberig bezárólag gyakorlatilag semmi, így a Codewise ki is hátrált a projektből. Ezt követően távozott MINISE és dycha, továbbá a csapat edzője, Loord is. A játékosok helyett NEO és hades érkezett, de velük sem sikerült maradandót alkotni.

Utolsó mérkőzésüket a Copenhagen Flames ellen játszották, ahol 2:0-s vereséget szenvedtek. A meccs után rallenTaZ, és mouz is bejegyzésben nyilatkozott a továbbiakról – jövőjüket immáron külön utakon tervezve.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva