Gaming

A PlayStation 5 kontrollerét PlayStation 4 konzollal is használhatod!


Egyre több okunk lesz beruházni egy PlayStation 5-re.

Kétségkívül az idei év egyik legizgalmasabb eseménye, hogy az ünnepi szezonban végre megérkezik a legfrissebb konzolgenerációt jelentő PlayStation 5 és az XBOX Series X, amik egymással versenyezve próbálnak majd minél több játékost magukhoz édesgetni. Azt már tudjuk, hogy a Sony masinája – többek közt – rengeteg exkluzív játékkal fogja ezt megtenni, de most a hozzá tartozó kontrollerről is kiderült egy vevőcsalogató érdekesség.

A PlayStation 5 ugyebár támogatni fogja a visszafele kompatibilitást, de most azt is megtudtuk, hogy ezt az irányvonalat megerősítve a kontrollere még a PlayStation 4 konzoljával is használható lesz. Ezt a PlayStation egyik hivatalos oldala szellőztette meg az egyik modell-összehasonlító oldalon, ahol a PlayStation 4 változatai szerepelnek.

A reményeink szerint DualShock 5 névre keresztelt kontroller így felettébb ígéretesnek néz ki, hiszen érintésalapú visszajelzésre is képes lesz, valamint továbbfejlesztett ravaszokkal is érkezik, amik új lehetőségeket adnak a fejlesztők és a játékosok kezébe. Pletykák már szólnak arról, hogy egy beépített mikrofonnal is fog rendelkezni, de a Sony ezt hivatalosan még nem erősítette meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva