BoardGame

Frissített szabályokkal és vadabb dizájnnal érkezik a Nottingham bírája második kiadása


Hogy pontosabban milyenek lesznek a frissített szabályok, arról még nem sokat tudni.

De az biztos, hogy három új kiegészítő is érkezik egyúttal: lesz egy hatodik kereskedő, meg feketepiac és lesznek a korrupt bírónak segítői. Az marad, hogy minden körben más a bíró, de ha lesznek emberei, akiket szintén át kell verni vagy le kell fizetni, biztosan nehezebb lesz a játék. A feketepiac viszont talán a kereskedő játékosoknak segíthet, akikből ugye több is lesz.

Az eddigi kb. félórás játékidőből viszont a kiadó CMON közlése szerint 60 perc lesz, ami még mindig teljesen vállalható. Arról sincs infó még, hogy mikor érkezik, arról meg pláne nincs, hogy hozzánk mikor. De abban biztosak vagyunk, hogy érkezik majd hozzánk is; nem valószínű, hogy az első kiadás sikere után a hazai kiadó Reflexshop kihagyja ezt a lehetőséget… Illetve megvan az is, hogy hogy fog kinézni a doboz, így.

A CMON amúgy elég komoly játékokat rakott le már az asztalra (hogy stílszerűek legyünk), övék a Bloodbourne, a Cthulhu: Death My Die, a Victorian Masterminds, a Blood Rage, és a legújabb Narcos is, és idén jönnek egy új Munkchinnel is.

A Nottingham bíráját a szilveszteri játékajánlónkba vettük bele:

Így éld túl a családi ünnepeket

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva