Counter Strike

Perfecto jön, GuardiaN megy – ismét cserélt a Na’Vi!


Korábban már beszámoltunk róla, hogy távozhat a Na’Vi-ból GuardiaN, akinek a helyére több játékos neve is felmerült. Az ukrán szervezet választása végül egy fiatal tehetségre, Perfecto-ra esett.

GuardiaN korábban már 3,5 évet eltöltött a Na’Vi-nál, majd egy FaZe-es kitérőt követően, tavaly októberben tért vissza a csapathoz. Ez a második korszak azonban rövidre és könnyen felejthetőre sikerült, így – alig két hónapnyi együttlét után – ismét elválnak útjaik.

GuardiaN

A 28 éves szlovákot sokan a legjobb olyan játékosnak tartják, aki nem tudott Major-t nyerni, és valószínűleg erre már nem is lesz lehetősége. A Na’Vi-val két, a FaZe-zel pedig egy Major-döntőt elvesztő GuardiaN hatszor került a HLTV húszas listájára, egyéni legjobbjaként 2015-ben második lett.

Helyére Perfecto, egy 20 éves orosz játékos érkezett, aki legutóbb a világranglista 27. helyén álló Syman színeiben játszott. A Na’Vi eredetileg a 19 éves, szintén orosz FL1T-re pályázott, de ő kitartott a forZe mellett, így jött szóba Perfecto.

Perfecto

Az igazolás következtében s1mple bizonyára visszatér az AWP-s szerepkörhöz, GuardiaN pedig a “padon ülve” várja az ajánlatokat. A csapat edzője, B1ad3 azt nyilatkozta, hogy a szlovákkal nem volt meg a szinergia, és a nyelvi problémák is kiütköztek.

A Na’Vi ezzel a cserével az utóbbi problémát teljesen megszüntette, hiszen s1mple mellett négy orosz játékos lesz a csapatban. A szervezet anno öt ukránnal tört be a CS:GO-ba, és még tavaly májusban is ukrán többség volt, mostanra viszont s1mple magára maradt -e tekintetben.

Az orosz fölény annak következtében alakult ki, hogy a Na’Vi előbb megvált Edward-tól, majd Zeus visszavonult, most pedig GuardiaN kényszerült cserére. A csapat ezzel az egyik legfiatalabb top-team lett: a lineup legidősebb tagja flamie, a maga 22 évével.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva