Counter Strike

A Swole Patrol az edzőjével döntőzött, mert WARDELL bealudt a meccs előtt


Ma hajnalban került megrendezésre a WINNERS League észak-amerikai régiójának döntője, ahol a Swole Patrol és az INTZ csapott össze. Előbbi esélyeit rontotta, hogy WARDELL ez idő alatt a lóbőrt húzta.

Swole Patrol kis túlzással hetente változtat a felállásán, mégis szépen elmeneteltek a liga fináléjáig. A csapatból nemrég távozott Oderus és wrath, helyettük mostanában a két kanadai, WARDELL és Subroza játszott.

WARDELL

A liga csoportköre során 6 győzelemig és 1 vereségig jutottak, így simán bejutottak a rájátszásba. A nyolcaddöntőt 2-1-re, a negyeddöntőt 2-0-ra, az elődöntőt pedig 2-1-re hozták, így már csak egy győzelem választotta el őket az egész liga megnyerésétől.

A döntő napján WARDELL négy órát streamelt, végig pugozott, ezzel is készülve a nagy meccsre. Aztán a finálé közeledése miatt a közvetítésnek a vége lett, bizonyára a nézők közül is sokan várták a Winners League adását, hogy majd ott újra láthatják kedvencüket.

Nem így történt. A Swole Patrol fRoD-dal, a csapat 33 éves edzőjével (akit egyébként 2000 és 2010 között az évtized legjobb amerikai játékosának választottak) a soraiban játszott, és csak egy meccs utáni tweet-ből derült ki, hogy miért is történt ez pontosan.

“Elnézést kérek a Swole-os srácoktól, és a nézőktől. A második mapra felébredtem, de már késő volt, hiszen a meccs elkezdődött. De ez nem lehet kifogás. Ez a legrosszabb érzés, amikor cserben hagyod a társaidat/barátaidat. Köszönöm a megértést.”

A csapattárs swag megértően kommentelt: “Előfordul, ne strapáld túl magad. Kösz, hogy játszol velünk.”

A streamer mOE diplomatikusan nyilatkozott: “Bárkivel megesik, de legközelebb jobban tervezz előre, mert az teljesen egyértelmű, hogy ha veled játszanak, akkor egész máshogy alakult volna a meccs. Fel a fejjel!”

Az biztos, hogy WARDELL-el több esélye lett volna a Swole Patrol-nak, de hogy a győzelemre elég lett volna -e, az már más kérdés. Annyi szent, hogy ezzel a nem mindennapi sztorival színesebbé tette a mai napot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva