Counter Strike

A Budapest Five szélnek eresztette három játékosát!


Fleav, gabesson és kolor is új vizekre evez.

Titkon már elkezdtünk bízni abban, hogy a Budapest Five egyszer majd egy nemzetközi szinten is helytálló multigaming csapattá nőheti ki magát, amikor is bejelentették, hogy megállapodás hiányában megválnak a fő CS:GO csapatuk három, meghatározó játékosuktól. A tavaly március óta tartó életszakasz ezzel lezárult, ami az elmúlt időszak fényében valamennyire azért várható volt.

A színfalak mögött éppen egy nagyobb interjút terveztünk a srácokkal, amiben elmondták volna, hogy hogyan élték meg a decemberi, Nexus elleni meccsük elvesztését és hogy milyen szemlélettel vágnak bele a 2020-as menetelésbe, de sajnos ezt már nem fogjuk megtudni. Mint kiderült, nem tudtak megállapodni egymással a felek, amiben közrejátszhatott az utóbbi időben folyamatosan változó keret és az ebből fakadó nagyobb, elért eredmények hiánya is.

Így hát Málovics ‘gabesson‘ Gábor, Domoszlay ‘kolor‘ Ádám és Fodor ‘fleav‘ Levente is újra szabadon igazolható, amivel reményeink szerint élni is fognak a játékosokat kereső, nagyobb csapatok. Egyúttal nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Budapest Five nagy riválisának számító Salamander az ESEA Advanced ligában legutóbb már a hatodik (!) győzelmét zsebelte be egy maratoni hosszúságú, háromórás összecsapáson.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva