Gaming

Stabil 8 win: ezzel a paklival gyerekjáték kivinni az új Clash Royale challenge-et!


Elérkezett a Valentin-nap, a szerelmesek napja, mely hála a különböző játékok fejlesztőinek, immáron a gamereket is érinti. Egyre több játék készül valamilyen eseménnyel, skinnel, vagy maradva a Clash Royale-nál, challenge-dzsel játékosai számára.

Most az elixír vadászós kihívást hozta vissza a Supercell, mely új nevet kapott (Capture Elixir, Not Hearts), de ettől még a régi köntösben szerepel (sajnos, vagy nem sajnos, elvégre nem rossz egyáltalán ez a mód.)

Képtalálatok a következőre: capture elixir not hearts clash royale

A rend kedvéért: a híd két oldalán 1-1, míg középen két elixír található. Előbbieken csak át kell gyalogolni egy egységgel, utóbbi viszont épületként funkcionál: le kell rombolni.

8 tiernyi jutalom, lássuk, hogy mivel vihetitek végig gyorsan!

Clash with Kevo paklija

Van itt minden: a Royal Giant amellett, hogy win conditionként is szolgál, hamar ledarálja az elixírt tartalmazó épületet, ahogy például egy mini Pekka, vagy Inferno Dragon is. Nálunk két egység is van, mely nem barátja az ellenfél tankjainak (Bats, Skeleton Army), de van még 2 varázslat és egy Musketeer, mely segíti a védekezést. Ha túl sok az Inferno Tower az ellenfélnél, akkor rakjatok be egy Earthquake-et a Zap helyére.

Sok szerencsét kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva