Counter Strike

A legjobb CSGO csapatok már készülnek, jön az IEM Katowice 2020!


Erről kár lenne lemaradni.

Még január elején számolt be Insect kollégánk arról, hogy szépen körvonalazódik az IEM Katowice 2020 CSGO csapatainak listája. Mostanra viszont kiderült, hogy pontosan ki lesz az a 16 alakulat, akik részt vesznek a 500 ezer dolláros összdíjazású versenyen, ami február 24-én (hétfőn) már kezdetét is veszi.

A világ legjobb 10 CSGO csapata már biztosan ott lesz az IEM Katowice 2020-as eseményén, ami kapcsán kérdés, hogy vajon az Astralis ezúttal képes lesz-e megvédeni a címét olyan kőkemény ellenfelek ellen, mint a mousesports, a Team Liquid, a Fnatic, vagy éppen az Evil Geniuses. Mindenesetre, ha nem szeretnétek egyetlen összecsapásról sem lemaradni, akkor kövessétek be az ESL főcsatornáját, illetve a másodlagos csatijukat is, hiszen angol közvetítéssel ezeken láthatjátok majd a legdurvább mérkőzéseket.

Az IEM Katowice 2020 összesen hét napig fog tartani, így nem nehéz kiszámolni, hogy március 1-én (vasárnap) kerül sor a nagydöntőre, ahol kiderül, hogy melyik csapat húzza be a bajnoki címet és vele együtt egy pontot az Intel Grand Slam tornára. A versenyen résztvevő összesen 16 csapatot két csoportba osztották a szervezők, ahol double elimination rendszerben végig best of 3-ban fognak megküzdeni egymással, ami alól egyedül a döntő kivétel, ahol bo5-ben fog eldőlni a bajnoki cím sorsa.

Már a csoportmeccsek is rengeteg izgalmat tartogatnak, hiszen egyikben az Astralis, a Fnatic, a Vitality, a Natus Vincere, a FaZe Clan, a Ninjas in Pyjamas, a Renegades és a Cloud9 kapott helyet, a másikban pedig a Team Liquid, a mousesports, az Evil Geniuses, a 100 Thieves, a G2, a Virtus.Pro, a MAD Lions és a TYLOO játékosai küzdenek majd meg az óriási pénzdíjakért.

Az első nap párosításai már ki is derültek, így február 24-én (hétfőn) déltől a NiP és a Vitality, valamint az Astralis és a Cloud9, fél négytől a FaZe és a Na`Vi, illetve a Fnatic és a Renegades, míg este hétkor a mousesports és a TYLOO, továbbá a G2 és a 100 Thieves csapata csap össze.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva