Counter Strike

CS:GO Update: Megújult buy menü, felvarrók és sokkal könnyebb célkereszt állítás!


Erre senki sem számított.

Kedd hajnalban egy combosabb update-et kapott a Valve FPS játéka. Ezúttal több, látványos változás érkezett a CS:GO-hoz, nézzük is őket!

Új kozmetikai/skin kategória – Patch

Az ügynök/agent skinek után megérkeztek a következő kiegészítők, a simán Patch névre hallgató felvarrók. Ahogy a fegyvereinket matricázhatjuk, úgy az agent outfitjeinkre is felrakhatjuk a mostantól elérhető CS:GO Patch Packből kapott felvarrókat.

Könnyebben személyre szabható célkereszt

Soha nem volt még ilyen egyszerű megtalálni a tökéletes célkeresztet. A beállítások menüben sokkal szabadabban személyre szabhatjuk a célkeresztünk kinézetét. Könnyen megoszthatjuk az elkészült célkeresztünk kódját vagy akár kipróbálhatjuk másét is.

Átalakult vizuálisan a vásárlásra szolgáló menü is. Egy interaktív előnézetet látunk a vásárlás alatt, melyen a karakterünket és a megvásárolni kívánt fegyver szerepel. Illetve könnyebben kiszúrhatjuk azt is, hogy mely fegyverekre/tárgyakra van jelenleg pénzünk.

Ezen kívül érkeztek kisebb-nagyobb hibajavítások néhány pályához és pár apró hibát is javított a cég. A teljes changelogot a következő linken érheted el: KATT!

A frissítés mérete: ~600 MB

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva