Egyéb

Ismét leálltak az EA szerverei! – A probléma most sem nálatok van!


Az EA mostanság számos szerverproblémával küszködik, ami szinte az összes játékukat érinti: az Apex Legends és a FIFA is sorozatosan bukik ezen a harctéren, legutóbb pár nappal ezelőtt volt egy súlyosabb problémájuk, ami miatt teljesen lehaltak a szervereik.

A mai napon ismét problémák akadtak a kiszolgálással, már dél körül is voltak gondok, kora estére viszont az összes játékuk szervere teljesen leállt. Így a két legtöbbek által játszott cím sem elérhető, így sem a FIFA 20, sem az Apex Legends sőt, még a Battlefield sem játszható online, illetve az Origin sem üzemel.

Kép: DownDetector

Aggodalomra semmi ok, ugyanis az EA a kora nappali problémákat látva döntött úgy, hogy estére tartanak egy kis szünetet, ugyanis most frissítik a szervereiket, hogy ezzel a karbantartó javítással el tudják kerülni a korábban már többször előfordult hibákat. A cég a honlapján feltüntetett közleményében kiemelte, hogy kizárólag az online szolgáltatásait szünetelteti, az érintett játékok offline továbbra is játszhatóak maradnak, bár ez az Apex Legends játékosait ez nem fogja túlzottan vigasztalni. A közlemény teljes terjedelmében lentebb elolvasható!

Kép: Electronic Arts

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva