Counter Strike

A Na’Vi lemosta a pályáról a G2-t, simán győztek Katowicében!


Tegnap este játszották az IEM Katowice 2020 döntőjét, sajnos csak zárt kapuk előtt, ugyanis a koronavírus járvány miatt megvonták az ESL tömegrendezvény szervezésre való jogát. A Na’Vi és a G2 volt a két legkeményebb csapat az egész torna alatt. A franciák összesen 2 pályát vesztettek a döntőig, a Na’Vi pedig alsó ágról mászott vissza a playoffba, ahol úthenger módjára gázolt át mindenkin.

A Na’Vi ezzel a győzelemmel feliratkozott az Intel Grand Slam 3 résztvevői közé, így már 6 csapat van versenyben az 1 000 000$-ért:

Jelenleg így áll a történet | hltv.org

BREAKING: A koronavírus miatt a zárt kapus lesz az IEM Katowice playoff!

Könnyen nyert a Na’Vi, a G2 mindössze 1 pályán tudott a nyomukba érni, de megnyerni azt sem sikerült nekik. A franciák választották az első pályát, Nuke-ot, ahol a Na’Vi egy 14:1-es félidő után 16:4-re húzta be a mapot. Ezután jött az oroszok pickje, Dust2. Itt a szoros félidő után szorosabb eredmény született, de 13 körnél itt sem tudott többet hozni a G2. Mirage megint a francia választás volt, de mindössze 2 kört hoztak rajta, és ment is a Na’Vi a magasba emelni a trófeát.

bár itt Boobml4 vitt a prímet, az MVP s1mple lett | hltv.org

Bár a döntőben Boombl4 megtáltosodott a számokat illetően, az MVP címet s1mple érdemelte ki, aki elképesztő teljesítményt mutatott az egész torna alatt.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva