Counter Strike

Nagyon szoros meccsen, hosszabbításban vesztett a Salamander – ESEA Advanced


Este újabb Salamander meccsre került sor az ESEA Advanced ligában. Sajnos nem jött össze a győzelem, pedig mindegyikre szükség van, ugyanis már nem 32, hanem csupán 16 csapatos a rájátszás. Ez azt jelenti, hogy 11 győzelemmel szinte biztosan be lehet jutni. A lényeg pedig csak ott jön, a pénzdíjazás illetve a továbbjutási lehetőség az ESEA MDL ligába csak onnan érhető el.

Az ellenfél a norvég Apeks volt, akinek a neve ismerősen csenghet a botrányokat követőknek. Történetesen kb. 7 hónapja ők adták fel a meccseket a csaló játékosok ellen egy 5000$-os ESEA kupán, ahogy az akkori Budapest Five is tette.

Csalók az ESEA Proving Grounds döntőjében, mindenki feladja ellenük

Hiába comebackeltek a mieink, a hosszabbításban sem tudtak felülkerekedni a norvégokon, akik így 19:17-re tudták behúzni a mérkőzést. torzsi ezen a meccsen is megcsillogtatta kiváló AWP-s tudását, egy parádés 1v2-es clutch-ot hozott le a hosszabbításban:

bodito ismét elképesztő számokat hozott a csapatnak, ám az ellenfélnek jobban jött ki a lépés, nem jött össze a győzelem. Viszont rengeteget lehet tanulni a meccsből, jó kis elemezgetés vár a Salamanderre.

bodito messze a legjobb a szerveren

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva