Call of Duty

Ingyen, PS Plus előfizetés nélkül is játszható a CoD: Warzone, ajándékot viszont csak a tagok kapnak!


Megjelent az ingyenes Call of Duty Warzone, és ajándékokat osztogatnak Playstation-on.

A Call of Duty Warzone-t szinte ugyanarra a marketingstratégiára húzták fel, mint múlt évben az Apexet. Igaz, a CoD esetében azért becsúszott egy-egy leak, viszont még így is mondhatni a “semmiből” robbant az Activision ingyenesen játszható Battle Royal címe. Ez talán még meglepő sem volt, hiszen már a Black Ops 4-ben és a Mobile-ban jelen van a BR játékmód, így pár újítás mellett mehetett is a copy-paste, ahogy a cégtől már eleve megszokhattuk.

Az viszont már annál meglepő, hogy azok is tudnak az ingyenes online lövöldével játszani, akiknek nincsen aktív PS Plus előfizetésük.

Bizony. Ahogyan a Fortnite és a többi ingyenes battle royal esetében, úgy a Call of Duty Warzone mellé sem kell külön előfizetés. Csakhogy mégis jobban járnak azok akiknek van élő tagságuk, ugyanis a Sony ismét remek üzletet kötött:

Akik rendelkeznek Plus előfizetéssel, az eleve ingyenes játék mellé egy PS exkluzív csomagot is kapnak ajándékba!

A csomagot Combat Packra keresztelték, ami dupla xp tokent, egy shotgun blueprintet, egy Yager karakter skint, egy calling cardot, egy fegyverfestést és egy in-game órát tartalmaz. Igazából ezen sem nagyon csodálkozunk, a Sony ugyanis folyamatosan előrukkol hasonló exkluzív megállapodásokkal. Ezzel természetesen a játékosok járnak a legjobban, persze ha van otthon egy Playstation 4-ed, ellenkező esetben sajnos… Az ingyenes PS Plus bónusz tartalmat egészen sokáig, október 1-ig lehet megszerezni.

A Call of Duty Warzone március 10-én jelent meg, és ingyenesen játszható Xbox One-on, Playstation 4-en és PC-n.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva