Egyéb

LEGO Mario után még több Nintendo-s LEGO szett érkezhet!


TA LEGO vezető dizájnere beszélt a LEGO és a Nintendo jövőjéről

Nem is olyan régen a Nintendo és a LEGO bejelentette, hogy közösen piacra dobnak egy Super Mario Lego készletet, amiről pár nappal ezelőtt le is rántották a leplet, és a szettet látva egészen bizakodóak lehetünk a kollaborációval kapcsolatban.

A bejelentést követően több LEGO-val foglalkozó portált izgatott a téma, miszerint számíthatunk-e a jövőben arra, hogy még több Nintendo sikercímet láthatunk-e viszont ilyen formában, olyanokat mint Donkey Kong, a The Legend of Zelda, vagy esetleg a Metroid.

Erre a kérdésre válaszolt egy, a The Brothers Brick által készített interjúban a LEGO Creative Play Lab and Digital Design Lead – Design Manager-e, Jonathan Bennink, és válaszának mindenki örülni fog.

Ugyan Jonathan nem oszthatott meg pontos infókat, egészen korrekt választ adott a Nintendo és LEGO közös jövőjét illetőleg:

A Nintendonak rengeteg izgalmas címe van, amit vagy felhasználunk, vagy nem. Nagyon reméljük, hogy egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolat lesz ez a japán céggel, és mi mindenképpen egy hosszútávú kapcsolatra törekszünk a velük való munkával kapcsolatban.

Ez a válasz a LEGO egyik vezető beosztású munkatársától több lehet, mint biztató. Joggal reménykedhetünk abban, hogy két cég együttműködéséből a jövőben még számos hasonló és izgalmas csomagot kapunk, amikben viszontláthatjuk majd gyerekkorunk kedvenc Nintendo karaktereit.

Forrás: The Brothers Brick

Ezt olvastad már?

Zenit – az egyensúly megtapasztalása

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva