Counter Strike

GG WP! A Salamander bejutott az ESEA Advanced playoffba a Defusekids legyőzésével


A neheze még csak most jön, nem lesz egyszerű a rájátszás.

2 hónapja játszották le az első meccsüket a mostani ESEA Advanced ligában, zsinórban nyertek is 7 mérkőzést. Aztán érkeztek az egyre komolyabb csapatok, egyre neccesebbé is vált a továbbjutás, végül azonban az utolsó győzelem bejuttatta őket a rájátszásba, a 8. helyen végeztek az első szakaszban. A neheze még csak most jön, a legjobb 16 csapat alsó-felső ágas rájátszásban esik egymásnak. A díjazás a következő:

  1. 4500$ és spot az ESEA MDL-ben
  2. 3000$ és spot az ESEA MDL selejtezőjében
  3. 2500$ és spot az ESEA MDL selejtezőjében
  4. 2000$ és spot az ESEA MDL selejtezőjében
  5. 750$ és spot az ESEA MDL selejtezőjében
  6. 750$ és spot az ESEA MDL selejtezőjében

A cél tehát a legjobb 6-ba való bekerülés, nem lehetetlen, azonban piszkosul nehéz lesz. Sok szerencse kell majd hozzá, simán képesek rá a srácok. Ha nem jönne össze a legjobb 6-ba való bekerülés, a következő szezonban biztosan ugyanebben a ligában folytatja majd a Salamander. A minél jobb eredmény elérése a playoffban már csak az esetleges szponzorok, vagy versenymeghívások miatt is fontos, rengeteget számít pár jó meccs.

A bejutást érő utolsó győzelmet a Defusekids ellen hozták. Nem volt nehéz mérkőzés a mieink számára, 16:7-re simán győztek Trainen. Bár az elején az ellenfél kicsit elhúzott, simán visszajött a Salamander. Talán coolio megmozdulása foglalja össze a legjobban az összecsapást:

Sok sikert kívánunk a csapatnak a rájátszáshoz!

Ezt olvastad már?

Budget ScreaM? A headshot király öccse is profi karrierbe kezd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva