Counter Strike

Már az FPL-be is behívták az orosz csodagyereket


Gyorsan ugrál a ranglétrán a 14 éves m0NESY.

Arról már több, mint két hónapja beszámoltunk, hogy érdemes lesz odafigyelni egy bizonyos m0NESY nevű orosz játékosra, de arra mi sem számítottunk, hogy a legközelebbi róla szóló cikkünkben már a Faceit Pro League kapcsán írunk róla.

Már 10 évesen Global Elite volt a Na’Vi Junior friss igazolása

A fenti cikkből idézve: “Kilenc évesen, bátyja révén ismerkedett meg a CS:GO-val, és egy évvel később már a legmagasabb rankon játszott. A Global Elite elérésével MM-en már elfogyott a motiváció, így Faceit-re váltott. A tízes szinthez mindössze 150 meccsre volt szüksége, jelenleg 3800 eloval rendelkezik.”

m0NESY ELO-pontszáma azóta is 3800 körül mozog, viszont tegnap újabb mérföldkőhöz érkezett, ugyanis meghívást kapott az FPL-be! Már túl is van az első meccsein: jelenleg két győzelemmel és két vereséggel áll.

Az FPL-ben szereplő két magyar játékos egyaránt a mezőny hátsó felében helyezkedik el, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben a hónapban nem játszottak kifejezetten sok meccset. Gejmzilla 2/3-as mérleggel a 81., míg Aaron 7/14-el a 99. helyen áll.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva