Counter Strike

Ne feledjétek: 18:30-tól Salamander-Tricked, méghozzá magyar közvetítéssel!


Szurkoljuk ki együtt a magyarok győzelmét!

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Salamander bejutott az ESEA Advanced S33 playoff szakaszába, ahol a dán Tricked lesz az ellenfele. Az alapszakasz 63 csapatot számláló mezőnyéből a legjobb 16 jutott tovább, közte a magyarokkal, akik a 8. helyen zártak.

A Salamander a ligát egy 7 győzelmes futással kezdte, majd végül 11-5-el zárta azt, ezáltal sok-sok ismert csapatot maga mögé utasítva. A rájátszás első meccsén az a Tricked az ellenfél, amely az alapszakaszt szintén 11-5-el zárta, ám a kevesebb nyert kör miatt a magyarok mögé, a 9. helyre szorultak.

Érdekesség, hogy a HLTV világranglistáján is egy hely választja el a két csapatot, és itt is a Salamander javára.

A playoff double-elimination rendszerben zajlik, tehát egy esetleges vereséget követően még ott az alsó ág, de értelemszerűen jobb lenne, ha nyerni tudnának a srácok. A Tricked játékosai két hónapja játszanak együtt, a szervezetnél a tavalyi V4 győztes lineupot váltották le.

A ligán a legjobb nyolc csapat pénzjutalomban részesül, a legjobb hat pedig még ESEA MDL spotokért is küzdhet, tehát a Salamander győzelme esetén a pénznyeremény és a Relegation spot is elérhető közelségbe kerülne.

A Salamander eredményei a liga alapszakaszában.

Mindehhez persze a dánoknak is lesz egy-két szava, de bízzunk a magyarokban, akik már sokszor bizonyították, hogy nem szabad alábecsülni őket. Már az is nagy siker, hogy eddig eljutottak, de szurkoljuk ki az újabb győzelmet!

Este 18:30-kor tehát tapadjatok a képernyőre, mert az összecsapást a Metabro Twitch csatornáján élőben követhetitek, a mérkőzés után pedig még interjú is lesz! Gyertek szurkolni a Salamandernek, ott találkozunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva