Counter Strike

Bolgár csapatot igazolt a BLUEJAYS


Egy újabb versenyző a Balkánról.

BLUEJAYS Twitter-oldalán jelentette be, hogy a szervezetnek új CS:GO csapata lett, méghozzá egy blocker-vezette bolgár ötösfogat.

A csapat két legismertebb játékosa, blocker és dream3r legutóbb a LEGENDS.BET kupáján tűnt fel, a Skin Ogres nevű csapatban, de az akció nem lett túl sikeres. Most betársultak egy hazai trió mellé, így a BLUEJAYS egy teljesen friss lineupot tudhat magáénak.

Blocker legutóbbi nagy eredménye a Moche XL Esports megnyerése volt, még tavaly júniusban, a Windigo színeiben. Csapata akkor és ott 75 ezer dollárt nyert, de ha visszaugrunk az időben 2018-ig, akkor 750 ezer dolláros nyereményt is találunk, mégpedig a 2018-as WESG World Finals megnyerése miatt.

A 22 éves játékos – v1c7oR-ral együtt – júliusban került padra, mi pedig a szervezet ezen lépését a tavalyi év egyik legrosszabb döntésének tartottuk. A Windigo nemzetköziesedésbe fogott, de a próbálkózás befuccsolt, a szervezet pedig októberben bezárta kapuit. Az akkori csapat viszont szét lett bombázva, így a játékosok azóta is külön utakon próbálkoznak.

Blocker tagja volt a WESG-et nyerő Windigo lineupnak is.

A 23 éves dream3r leginkább a GPlay és az E-frag csapataiban eltöltött idő miatt vált ismertté, ám egy 2014-ig visszanyúló VAC banos eset miatt nem igazán tudott profiként kiteljesedni.

A csapat fennmaradó részét kevésbé ismert bolgár játékosok alkotják, ám REDSTAR-ra mindenképp érdemes lehet majd odafigyelni. A 18 éves játékos nyerte a novemberi és a decemberi FPL-t, emellett a tavalyi év HLTV-s meccsein impozáns, 1.12-es ratinget tudott összekovácsolni.

A csapat leigazolását követően blocker röviden így nyilatkozott a HLTV-nek:

Nagyon örülök, hogy a BLUEJAYS-nél új otthonra tettünk szert. Motiváltak vagyunk, és kőkeményen fogunk küzdeni azért, hogy a várakozásainknak eleget tegyünk. Ezek a következők: minél több online ligán résztvenni, kijutni LAN eventekre, és mindent megtenni azért, hogy az év végére bejussunk a top30-ba. – blocker

A BLUEJAYS felállása a következő:

Bulgaria Yanko blocker Panov
Bulgaria Simeon dream3r Ganev
Bulgaria Hristiyan REDSTAR Pironkov
Bulgaria Ivan Patrick Ivanov
Bulgaria Rumen numb Dimitrov

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva