Counter Strike

Nagyon szoros meccsen győzött a Salamander, megvan az MDL Relegation!


Hatalmas küzdelem árán, de megvan a legjobb 6.

Sorsdöntő mérkőzést játszott tegnap este a Salamander a dán Ambush ellen. A három pályás küzdelem rengeteg izgalmat tartogatott a nézőknek, de a lényeg, hogy összejött a győzelem, ami egyet jelent az ESEA MDL Relegation spottal. Abból az osztályozóból a 16 csapatból csupán 2 jut be az MDL ligába. Nem lehetetlen, de nagyon nehéz összehozni.

Az első pálya Overpass volt, a dánok választása. A Salamander keveset játszik ezen a mapon, nem a kedvencük. Ennek ellenére hosszabbítást sikerült kiharcolniuk, ám azt könnyedén nyerte meg az Ambush. torzsi már ezen a pályán kezdte a brillírozást:

Ezután jött Train, amit a Salamandernek kötelező volt lehozni. A legjobb mapjuk, illetve ez a győzelem kellet a deciderhez. Nem volt nagyon nehéz dolga a mieinknek, egy 8:7-es félidő után 16:11-re zárták le a mapot. Mindezt annak ellenére sikerült lehozni, hogy kory internete annyira rossz volt, hogy néhány körig a flashie-nek kellett beugrani helyette játszani. Szép jelenetekből azonban nem szűkölködtek a nézők sem, először torzsi hozott el egy brutális ace-clutch-ot:

Aaron is lőtt egy kemény triplát:

Következett a mindent eldöntő Nuke. Bő egy hónapja itt az Ambush 16:10-re verte a Salamandert, itt volt az idő a bosszúállásra. Az izgalmakat tovább fokozta, hogy a 8:7-es félidő után el tudott húzni a dán csapat. 15:12-ről, meccspontról kellett 3 kört mentenie valahogy a magyaroknak ahhoz, hogy a hosszabbításban a győzelemért játszhassanak. Ez szerencsére össze is jött, a győztes kört is alaposan kicentizte bodito:

Számokban torzsi elképesztő volt, összesítésben 1.44-es ratinget szedett össze, Nuke-on ez 1.60-as volt, kibérelte magának a highlight fület hltv-n. A csapat olajozottan működött, mindenki tette a dolgát. A következő mérkőzésük vasárnap a Vexed ellen várható, nézzétek azt is a metabro twitch csatornáján!

torzsi dominálta a döntőt | hltv.org

Bónuszként itt a győztes pillanat a játékosok szemszögéből, fülekre vigyázni!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva