Counter Strike

Elképesztő formában a Salamander, a briteken is túljutottak! – ESEA Advanced


Már a fix MDL spot is látótávolságon belül!

A Salamander hatalmas formában érkezett a meccsre, hiszen az ESEA alsó ágán az elmúlt napokban két győzelmet is bezsebeltek, és a motivációjukra bizonyára az sem hat rosszul, hogy az MNEB csoportkörében 4 győzelemmel állnak, összesen csak 18 kört veszítve.

A legutóbbi fordulóban a dán Ambush csapatát győzték le, ezzel bebiztosították a Relegation spotot, illetve 750 dollárnyi pénzjutalmat is. A mai meccs tétje az ESEA Advanced elődöntője és a még magasabb pénzdíjazás elérése volt.

TRAIN

Saját választásukon jól kezdtek (6-1) a magyarok, próbáltak nagy nyomást helyezni az ellenfélre. Aztán a fegyveres körökre már a Vexed is megérkezett, és egy nagyobb winstreakkel, a jó banképítésnek is köszönhetően, a félidőt 8-7-re behúzták.

Viszont a Salamander is CT-ből bizonyult erősebb, ellenfelüknek nem is engedték egyszer sem, hogy zsinórban két kört nyerjen. Négy win/loss-ba is belefutott a Vexed, a magyarok pedig – a rengeteg entrynek és a kiváló összjátéknak is köszönhetően – 16-12-re behúzták a pályát.

Ha már a jó kezdést említettem, íme a meccs első köre, ami 2v4-ben lett meg:

OVERPASS

A második pályán gyakorlatilag ugyanaz történt, mint az elsőn, csak fordítva. Ezúttal a Vexed indult T-ből, ők kezdtek jól, majd a Salamander tudott fordítani, és Trainhez hasonlóan itt is egy 8:7-es CT win lett a half végére.

A második félidőben aztán nem sok esélyt adtak a britek, és 1 kör híján az eredmény is ugyanannyi lett, 16-11-re nyert a Vexed, jöhetett a decider pálya.

Russ még a négyes boostra is számított:

De azért a mi fiaink se ma kezdtek csézni:

MIRAGE

Az első két mapon látott adok-kapok itt is jelen volt, 3-0-ás Salamander kezdés után zsinórban hat kört nyert a Vexed, de a félidei szünetre mégis a magyarok mehettek el 8-7-es vezetéssel.

CT-ben aztán nem volt kegyelem, mindenki kivette a maga részét, és a végére még egy kvázi sima, 16:8-as győzelem kerekedett ki. Ki kell emelni kory-t, aki nagyon konzisztens játékot mutatott, és 29 killel, 5 assziszttal, összeségében pedig 124-es ADR-el vette ki a részét.

Torzsi pedig ezen a pályán is odapakolt egy négyest (1v2-vel), ráadásul mindezt egy elég fontos körben:

A magyarok ezzel a 2-1-es winnel tovább folytatják a három mapos győzelmek sormintáját, és az újabb sikerrel már a legjobb négy között vannak! Az már korábban eldőlt, hogy az elődöntőbeli ellenfelük a SKADE lesz, a bolgárok 2-1-re verték el a Prime csapatát.

Ha nem változik semmi, akkor a következő meccsre kedd este 20:30-kor kerül sor, és ahogy azt már megszokhattátok, a Metabro élő közvetítése ezúttal is várni fog benneteket! Hatalmas gratuláció a fiúknak, mi pedig köszönjük a több ezer néző szurkolását!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva