Counter Strike

Harmadik lett a Salamander az ESEA Advanced ligán!


Gratula a srácoknak, jövő kedden folytatás!

A Salamander 2-0-ás vereséget (Train 14:16, Vertigo 3:16) szenvedett az ALTERNATE aTTaX ellenében, így a harmadik helyen zárta az ESEA Advanced ligát. Jutalmuk így 2500 dollár lett, és egy spot az MDL Relegation-ben.

TRAIN

Nem kellett csalódnunk, ez a pálya, mint a korábbi összes playoff meccsen, most is terítékre került. Természetesen a Salamander választása volt, és ennek hűen is játszottak rajta. Az első két kör még a németekhez került, de a Sala előbb 6-2-re, majd a félidőben már 10-5-re vezetett.

Aztán a fordulást követően az történt, amire eddig még nem nagyon volt precedens: a Salamander CT-ből sokkal kevésbé tudott kibontakozni, mint az eddigi meccseken. A pisztolykör meglett (11-5), de onnantól kezdve az ALTERNATE dominált, és az utolsó körben, 4v2-ből már a hosszabbítást sem tudtuk kiharcolni.

Persze szép jelenetekben most sem volt hiány, íme egy gyönyörűen kivitelezett benti támadás:

Coolio és torzsi 2v5-ben is megoldja az afterplantot, méghozzá egy fontos körben:

VERTIGO

A SKADE elleni győzelmet követően említettem, hogy ez a pálya még egyszer sem került elő a Salamander playoff meccsein, de ahogy alaposabban utánanéztem, kiderült, hogy az alapszakasz során. Ez még önmagában nem is meglepő, az ALTERNATE viszont a kivételt erősíti, és Vertigo az egyik fő pályájuk.

A németek a mostani szezon során hatszor játszottak Vertigót, ebből ötször nyertek, és csak a már biztos nagydöntős Endpoint tudta őket elverni, hosszabbításban, 19-17-re.

Ezek, és az első pálya okozta mentális hátrány miatt nem sok jóra számíthattunk, de a Salamander már nem egyszer okozott meglepetést, szóval még bőven volt esély fordítani. Ez esetben azonban jött a papírforma, és az ALTERNATE 16-3-ra könnyedén behúzta a választott pályáját.

Terror oldalon az első és egyetlen körünk egy kory 1v1-nek köszönhetően lett meg:

Persze nem lett volna rossz nagydöntőt játszani, és esetlegesen onnan kiharcolni a fix MDL pozíciót, de én azt gondolom, hogy a srácok már így is túlteljesítették magukat. A Relegation spot így is megvan, és ha minden igaz, akkor öt nap múlva már el is startol az a stage.

A napokban még érkezünk egy “liga összegző” cikkel, illetve a Relegation-nel kapcsolatosan is informálni fogunk benneteket. A Salamandernek nagy-nagy gratula a hosszú menetelésért, és sok sikert kívánunk a további szerepléshez!

Ezt már olvastad?

Zowie, HyperX, Logitech – Ezekkel csapatják a CS:GO legjobbjai

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva