League of Legends

2 nap múlva jön az NGES LoL kupája: így tudsz nevezni!


Már csak kettőt kell aludni a versenyig, nehogy lemaradjatok róla!

Nemrégiben már olvashattatok nálunk arról, hogy a Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség több hetes online versenysorozatának egyik játéka a League of Legends lesz – aki lemaradt az átfogó bemutatóról, itt pótolhatja:

NGES Stay & Play Gamer Cup: 100 000 forintos pénznyereménnyel érkezik a LoL, így nevezhetsz!

Korábban már megismerkedhettetek az influencerekkel, ma pedig a nevezés pontos menetét írjuk le, hogy mindenkinek egyértelmű legyen a folyamat. Lássuk mit kell tennetek!

A nevezés menete

Elsőként ki kell tölteni a jelentkezési lapot, melyet EZEN a linken érhettek el – ne felejtsétek el kipipálni a megcsillagozott négyzeteket, csak úgy enged a küldés gombra rámenni!

Ha ez megvan, akkor a discord szerverre kell csatlakoznod, – melynek célja a kapcsolattartás – amit IDE kattintva tudsz megtenni. Fontos megjegyezni, hogy elég egyetlen főnek megtennie ezt, azonban a többi lépés minden csapattagra vonatkozik!

Végezetül a Battlefy oldalán is kell nevezni, melyet EZEN a linken tehettek meg, mutatjuk is hogy pontosan miképp!

  1. Regisztráció után kattintsunk a Join as Team gombra:

2. Ki kell pipálni az alábbi négyzetet, majd a continue gombra kattintani:

3. Ezután létrehozhatjuk a csapatunkat a Create a New Team segítségével:

4. Ezt követően meg kell adni a csapatnevet, valamint a kapitány játékbeli summoner nevét – ha szeretnénk, még logo feltöltésére is van lehetőség. Kattintsunk ezután a Confirm Teamre.

5. Végezetül válasszuk ki országunkat (Hungary) és a szervert (EU Nordic & East), majd a Submit gombbal tudjuk jóváhagyni a nevezést. 

Ezt követően pedig nincs más dolgotok, mint összeszedni a csapattársakat és begyakorolni a potenciális csapatkompozíciókat, jó felkészülést kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva