BoardGame

Mászkálós-világutazós játék, ami most nagyon megy – heti Kickstarter-szemle


Izgalmasabbál izgalmasabb játékokat szemlézünk a Tarsasjatekok.com segítségével.

Te olyan projektre adsz pénzt, melyről lerí, hogy profik állnak mögötte, és már a kampány előtt rengeteg pénzt öltek bele? Vagy inkább egy kisebb csapatot támogatnál, akik akár még a sokadik elhasalás után is ugyanolyan lelkesen reklámozzák a játékuk? Mindkettőre lehetőséged van a Tarsasjatekok.com heti Kickstarter-szemléjében.

A Trekking the World tervezői hetekkel ezelőtt megfogalmazták aggályaikat a járvány miatt, tisztában voltak vele, hogy ilyenkor nem tanácsos kickstarterezni, de végül úgy döntöttek, belevágnak. És úgy néz ki, jól tették, és talán épp azért, mert a olyan témát dolgoz föl, ami mostanság lehetetlen mindenhol a világban: a mászkálást. Az egész világot bejárhatjuk az aranyos kirándulófiguráinkkal.
A Kazoodoo Games nem a legsikeresebb kickstarterezők, előző projektjük, a Glyph is csak harmadikra kaparta össze a szükséges pénzt, és a mostani Salt & Sailjük sem diadalmenet. A vitroláshajók aranykorába kalauzolnak, de a karaktereink nem kalózok, nem is kereskedők, hanem felfedezők.
A Starlightban kadétok töltik a kiképzés utolsó napjait. De a vizsgákat félbeszakítja egy ismeretlen faj támadása. Úgy tűnik, hiába volt foglalt asztaluk az ünneplésre, a beígért sörözés elmarad. A földönkívüliek pillanatok alatt morzsolják föl az ellenállást és állnak neki a bolygó módszeres kiirtásának. A túlélők egyetlen reménye a felfedezőhajó Sparrow, az ebben lévő vadászpilótát alakítjuk a játékban, akinek a lelkiállapotára is ügyelnünk kell, a sok stressz ugyanis traumatizál, ami pedig valamilyen hátránnyal jár.

További izgalmas részletek a Tarsasjatekok.com heti Kickstarter-körképében!

 

 

Múlt héten színek fesztiválja, párizsi ingatlanozás és agyfürkészekről volt szó:

Van egy játék a színek fesztiváljáról, de ezen kívül annyira nem vidám a helyzet a Kickstarteren

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva