R6

Emlékeztető: 14:00-kor jön az NGES R6 versenye, még van pár órátok nevezni!


100 000 forintot lehet kaszálni.

Pár napja már írtunk arról, hogy folytatódik a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség által életre hívott Stay & Play Gamer Cup, amivel a szervezők az otthonmaradás és a segítségnyújtás fontosságát szeretnék kiemelni. A mai nap folyamán tartják a 100 ezer forint pénzdíjazású R6 kupájukat, amire még nem késő nevezni, ha szeretnétek részt venni rajta!

2 nap múlva jön az NGES Rainbow Six Siege kupája: így tudsz nevezni!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint megnyitni a fentebb linkelt cikket, amiben összeszedtük azt a pár lépést, amivel jelentkezni tudtok a kupára. Fontos, hogy csak ma 14:00-ig tehetitek ezt meg (gyakorlatilag a kupa kezdetéig), úgyhogy jobb, ha siettek, ha nem akartok lemaradni róla!

A Stay & Play Gamer Cup R6 versenye ugyanis ma 14 órától kezdődik, amit Strike és a Budapest 5 fog végig közvetíteni nektek!

Ha vasárnap, akkor NGES R6 kupa: a Budapest 5 és Strike csatornáján követheted élőben az összecsapásokat

Ne feledjétek azt sem, hogy a Stay & Play Gamer Cup teljes ideje alatt beérkező összes adomány azt a Mátrix Közhasznú Alapítványt segíti, akik ezekben a nehéz időkben eszközöket biztosítanak a 10 és 14 év közötti szegény gyerekeknek arra, hogy ők is részt vehessenek a távoktatásban. Így, ha tehetitek, mindenképpen támogassátok őket! Köszönjük.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva