BoardGame

Napjaink vécépapírkultuszát örökíti meg az újabb koronavírusos társas


Napjaink vírusapokalipszisében, ha vécépapír van, minden van.

Múltkor, már vagy két hete már mutattunk egy feltehetően sebtiben összedobott koronavírusos társast a Kickstarteren, de kiderült, hogy nem ez az egyetlen. Pár napja elindult egy másik ilyen tematikájú játék kampány is.

A jó hülye nevű Corona Battle Against Covid-19 kampányából még egy nap van hátra, de már rég megvan a kitűzött cél, két hete, mikor megírtuk, már akkor megvolt a háromszorosa. A szerény 540 dollárt mostanra sikerült ötszörözni.

A Covid Survival még 26 napig gyűjthet, és ők már azért ambiciózusabbak, 7800 dollárt akarnak összeszedni, aminek eddig valamivel több mint 10 százaléka van meg. Vicceskedő játékot terveztek, de bemutató-bemutatkozó szöveget tapintatosan azzal kezdik, hogy senkit nem akarnak megbántani, mindenkinek kitartást, a betegeknek jobbulást kívánnak.

A játék főszereplőjének a koronavírus-járvány emblematikus hisztériaterméke, a vécépapír, amiből valamiért mindenki, de szinte az egész világon be akart tárazni belőle, ezért a járvány elején (vagy még mindig az elején vagyunk?) a legnagyobb hiánycikkek közé került. Láttunk olyan spanyol videót is, amin a Batman-jelmezes bevásárló diadalmasan mutatja megtépázott gurigáit az őt az erkélyekről hangosan ünneplő tömegnek.

Persze más is kell manapság, és a Covid Survivalban túléléshez, például fertőtlenítőszer, meg alapélelmiszerek. Ezeket kell összegyűjtenünk a játéktáblán, az előírásokat, például a maszkiviselést betartva. Minimum 2 és maximum 6 közötti játékos játszhatja majd, 10 éves kortól ajánlják, és az biztos, hogy azért ez eggyel kidolgozottabbnak tűnik, mint a másik koronavírusos játék, a Corona Battle Against Covid-19. Ha érdekel, itt tudsz rá befizetni!

 

 

Láttad már az első covid-19-társasjátékot?

Ezt nem hiszed el, már több mint 2 hete gyűjtenek egy koronavírusos társasjátékra a Kickstarteren

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva