BoardGame

A Homályrév folytatása, zugszeszfőzdés és bírósági társasjáték a magára találó Kickstarteren


Mintha nem lenne holnap - vagyis koronavírus-járvány.

Úgy néz ki, helyreállt a rend a Kickstarteren, megvan az év rekordvárományos játéka, és a támogatási adatok is visszaálltak. Heti Kickstarter-körkép a tartalompartnerünktől, a Tarsasjatekok.com-tól.

Homályrév, azaz Gloomhaven folytatása elég komolyan esélyes rekordbevételére. A játék elindul a Homályrév világában északra, és pénzgyűjtésben is: a Frosthaven 23 nappal a kampány vége előtt a csaknem 48 ezer támogató a megcélzott félmillió dollárt közel megtizennégyszerezte (le sem írjuk, hogy ez mennyi pénz, egy társasjátékra).

A Moonshine Empire egészen más kategória, egyszerű szabályokat és sok-sok játékosinterakciót ad, de mégis békés, családi kategóriához méltó játékmenetet kínál – már amennyiben zugszeszfőzés belefér a családi kategóriába. Merthogy ennek éppen ez a témája.

A legtöbb krimi akkor ér véget, amikor a tettest letartóztatják. A Lawyer Up pont itt veszi föl a fonalat. Kétfős játék, egyikük a váddal, a másik védelemmel van. A bizonyítékok felhasználásával vagy elhallgatásával kell meggyőznünk az esküdtszék minél több tagját.

Több infó a Tarsasjatekok.com összeállításában!

 

 

 

Előző héten sem annyira már a támogatási összegeken fedeztük föl a koronaparát:

Mászkálós-világutazós játék, ami most nagyon megy – heti Kickstarter-szemle

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva