Call of Duty

Rekord rekord hátán! – Egy csapat gyilkolta végig szinte az egész Warzone meccset!


Ezt a kill rekordot senki sem teszi majd zsebre!

Pontosan a mai napon számoltunk be nektek arról, hogy egy meccs alatt 37 killel HusKerrs állította be a Warzone szóló módjának ölési rekordját, és most ismét egy rekordjelentéssel jövünk, ezúttal viszont a 4 fős csapatokat tömörítő quad módból.

Elképesztő Warzone kill rekordot állított fel HusKerrs!

Mark ‘Zepa’ Zepackic neve ismerősen csenghet a hardcore CoD fanoknak, ugyanis az ausztrál játékos a Mindfreak csapat oszlopos tagjaként már több Call of Duty Esport versenyen vett már részt, most viszont egy őrületes rekorddal hívta fel magára a figyelmet. Zepa április 10-én még csak egy képet tett fel Twitterre a Warzone Quad módjában csapatával elért eredményről, ami alapján bizony kijelenthetjük, hogy ez az egyik legbrutálisabb Warzone statisztika, amit eddig láttunk.

A meccs végére a csapat összesen 33.034 sebzést és 100 killt osztott ki, amivel egy időre be is állították egy a négyfős játékmód kill rekordját.

A meccs 137 játékossal vette kezdetét, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen majdnem mindenkit Zepáék tettek hidegre. A csapatban volt hogy többen többször is meghaltak, de elképesztő játékkal végül nemcsak megnyerték, de be is állították ezt a hihetetlen rekordot. A csapat később az egész játékot feltöltötte Youtube-ra, így ha érdekel, mégis miképp sikerülhetett a valószínűleg még hosszú ideig megdöntetlen világrekord, akkor ezt is megnézheted lentebb!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva