Counter Strike

Elrajtolt az ESEA 34. szezonja – ma este már a Salamander is képernyőre kerül!


A legutóbbi szezon nagyon eredményes lett, talán ezúttal az MDL is összejöhet!

A napokban írtunk arról, hogy beindul a meccsdömping, ugyanis a Salamander a májusi hónapban több fronton is helyt kell, hogy álljon. Azóta még egy BLAST Rising meghívást is bezsebeltek, így aztán magyar meccsekből tényleg nem lesz hiány!

Vegyük is sorra, hogy mi várható a következő hetekben:

  • ESEA Advanced S34 (hivatalosan április 21 – június 29)
  • BLAST Rising (május 4-22)
  • #HomeSweetHome: Week 3 (május 5-10)
  • MNEB Season 2 (május 6-án folytatódik)
  • Kvalifikációk (pl. HSH további hetek, Hellcase, vagy bármi, amit érdekesnek találnak)

A Salamander nincs tehát egyszerű helyzetben, de persze inkább legyen több lehetőség, mint egy sem. Végre összejött egy invite (BLAST Rising), bejutottak egy 40 ezer dolláros versenyre (HSH: Week 3), és ott van az ESEA is, amelynek legutóbbi szezonjában sikert sikerre halmoztak.

Az S33-at a harmadik helyen zárták, így jutalmuk 2500 dollár és egy Relegation spot lett. Utóbbin is összejött több szép eredmény, de sajnos az ESEA MDL végül nem jött össze. Panaszra így sem lehet ok, hiszen egy 63 csapatos ligát sikerült a harmadik helyen zárni, de talán ezúttal az MDL is meglehet!

A divízióban bár a Salamander az egyetlen magyar csapat, de még így is akad további magyar érdekeltség, hiszen a Tenerife Titans csapatában továbbra is ott játszik fleav. Első meccsüket tegnap játszották az AMSTERDAM KINGS ellen, de nagy csatában végül 16-13-ra alulmaradtak.

Aggodalomra semmi ok, hosszú még a szezon, és az elmúlt hetek kvalifikációin a Tenerife Titans is többször ért el szép eredményeket, így bőven megvan bennük a lehetőség egy playoff spotra!

Ahogy pedig azt a címben is jeleztem, a Salamander ma kezdi meg ESEA-menetelését, méghozzá 18:30-tól, az eSuba ellen. A mérkőzést, ahogy azt már megszokhattátok, a Metabro Twitch csatornáján élőben követhetitek! Sok sikert a srácoknak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva