Counter Strike

Magyar közvetítéssel jön a BLAST Rising, kövesd velünk a Salamander meccseit!


Elkezdődött a 30 ezer eurós verseny, amelynek a Metabro minden mérkőzését élőben közvetíti majd.

Korábban írtunk arról, hogy a Salamander meghívást kapott a BLAST Risingra, ezt követően pedig a csoportok sorsolásáról is beszámoltunk. Mostanra az is kiderült, hogy a Metabro jóvoltából ismét lesz magyar nyelvű, élő közvetítés.

A BLAST Rising 16 meghívott csapattal vág neki a küzdelmeknek, melyeket négy darab négyfős csoportba osztottak. Mindenki mindenkivel kétszer játszik, majd az első és második helyezettek továbbjutnak a playoffba.

A csoportmérkőzések BO1-es formátumban zajlanak, és a legrosszabb esetben is legalább hat Salamander meccset fogunk látni. Továbbjutás esetén BO3-as egyenes ági rájátszás következik. A magyarok az ,,A” csoportban vannak, így már az első játéknapon képernyőre kerülnek!

Az elmúlt időben a Salamander két helyen volt érdekelt: előbb 16-3-ra megnyerték első, eSuba elleni meccsüket az ESEA Advanced 34. szezonjában, majd pedig a HellCase Cup kvalifikációján próbálkoztak. Utóbbin egy kört még túléltek, de aztán a Na’Vi Junior útjukat állta.

Az igazi megmérettetés azonban csak most kezdődik, hiszen egy rangos eseményen lehetne bizonyítani, mindezt sok jó csapat társaságában. A május 4-22 között megrendezésre kerülő eseményt élőben követhetitek a Metabro Twitch csatornáján, a Salamander csapatának pedig sok sikert kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva