Counter Strike

Óriási győzelem: a Salamander elverte a TOP20-as forZe csapatát!


Nagyon erős csapat ellen tudott nyerni a Salamander, egy roppant szoros és izgalmas meccsen!

A héten elindult a Home Sweet Home Cup 3. hete, a mai nap folyamán pedig a B-csoport küzdelmeit követhetjük. A magyar nézőknek különösen érdekes ez a csoport, ugyanis itt játszik a Salamander.

Torzsiéknak a nap első meccsén nem kisebb ellenfelen kellett keresztül verekedniük magukat, mint a világranglista 18. helyén álló forZe. A BO1 Mirageon zajlott és egy elég komoly, 7-1-es Salamander fölénnyel kezdődött a meccs.

Az oroszokat nem kellett félteni, nem véletlenül vannak a TOP 20-ban a világranglistán, vissza tudtak jönni a mérkőzésbe, és meg is nyerték végül az első félidőt 8-7-re. A második félidőt már inkább az adok-kapok körök jellemezték, de a Salamander volt az, aki előbb jutott el a bűvös 16. körhöz.

Hatalmas GG a srácoknak, hogy ilyen jól helyt tudtak állni a papíron legerősebb ellenfél ellen a csoportjukban! A következő ellenfél az AGO – Mustang Crew párharcának győztese ellen lesz 13:50-től. Ha nem szeretnél lemaradni a Salamander további meccseiről a mai nap folyamán, akkor kövesd a Metabro közvetítését!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva