Counter Strike

BRAVÚR: A Salamander az AGO-t is legyőzte, így bejutott a 30 ezer eurós liga rájátszásába!


Két meccs, három pálya, és továbbjutás az első helyen - hibátlan nap a Salamandertől!

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Salamander bravúros játékkal legyőzte a forZe csapatát, most pedig egy újabb örömhírrel szolgálhatunk, hiszen a BO3-as győztesek meccsén is nyerni tudtak!

Az oroszok elleni 16:13-as Mirage után az AGO és a Mustang Crew összecsapását láthattuk, ahol a lengyelek simán nyertek, így a Salamander ellenük kellett, hogy kiharcolja a továbbjutást. A BO3-as meccsen flash és csapata Traint, az AGO pedig Dust2-t pickelt, a decider Mirage lett.

2-0 az x-kom AGO ellen, első helyen jutottunk a rájátszásba, eszméletlen jó érzés és köszönjük a szurkolást!Óriásit mentünk ma 🔥🔥🔥🔥🔥JÁTSZIK A CSAPAT Salamander lets gooooooo

Közzétette: Viktor "flashie" Bea – 2020. május 6., szerda

Train: A CT-ben levő Salamander 3-0-val kezdett, majd az AGO egyenlített, de a domináló szerep továbbra is a magyaroké volt. 8-3 és 9-4 után kezdett éledezni a lengyel csapat, CT oldalon már nekik is több babér termett.

A Salamander sokszor bukott pisztolyok ellen, viszont ők maguk is több dezis kört nyertek, így a második félidő az adok-kapok szituációkról, és a pénzügyi szempontból is fontos körökről szólt.

11-11-nél boditóék megtalálták a rést a pajzson, a benti támadások rendre jól sikerültek, így 15-11-re elhúztak. Az AGO egy kört még bebiggyesztett, de a magyarok a második map-pontot már kihasználták. Végeredmény: 16-12

Train statisztikái.

Dust2: Az ellenfél pályáján is CT-ből kezdett a Salamander, és az első félidő hasonlóan alakult, mint Train során. A pisztolykört még megnyerte az AGO, de a magyarok előbb 5-1-re, majd 7-2-re és 9-3-ra is vezettek. Ezután a félidő utolsó három, és a második half első három körét mhL-ék hozták, így feljöttek egálig.

A vezetést azonban nem tudták átvenni, hiszen – Trainhez hasonlóan – megint a legjobbkor jöttek a kiváló Salamander-támadások, így bár az AGO még egy-két kört behúzott, de végül a pályát megint hazánk fiai nyerték meg. Végeredmény: 16-13

Dust2 statisztikái.

Kiváló egyéni- és csapatmunka mindkét mérkőzésen, a Salamander teljesen megérdemelten jutott be a rájátszásba. Két nagyon kemény ellenfelen sikerült átverekedniük magukat, így okkal lehetünk büszkék rájuk. Reméljük a folytatás is hasonlóan sikeres lesz!

A mérkőzések közvetítése nem állt le, mi több, immáron két helyen folytatódik, hiszen a főcsatornánkon továbbra is zajlik a #HomeSweetHome, míg a második csatornánkon elrajtolt a BLAST Rising harmadik napja. Szeretettel várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva