Counter Strike

Megvan az Astralis hetedik játékosa, de már a nyolcadikat keresik!


A dánok nagyon beindultak, lassan két csapatra való emberük lesz.

Nemrég számoltunk be arról, hogy az Astralis még a hatfős csapatát is bővítené, és a TV2.dk tegnapi közleménye szerint már meg is van a dán szervezet hetedik játékosa, mégpedig JUGi személyében.

A DBLTAP múlt héten írt arról, hogy információik szerint az Astralis hetedik játékos után kutat, de úgy néz ki, hogy nem kell már tovább találgatnunk, hiszen a dán oldalak egybehangzóan JUGi szerződtetéséről írnak.

UPDATE: A cikk közlése után az Astralis hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolták JUGi-t!

Az Astralis márciusban bővítette hatfősre a keretét, amikor is egyezségre jutottak es3tag-gel, azonban a 24 éves dán játékos – a Heroic-kal kötött szerződése miatt – csak július elején tud csatlakozni a csapathoz.

A frissen igazolt JUGi ezzel szemben szabadon igazolhatóként jött, így ő még előbb is lehet ,,játékra kész”, mint honfitársa. A 23 éves AWP-snek április óta nem volt csapata, ugyanis akkor járt le szerződése a North-nál, de január óta már egyébként is csak a padot koptatta ott.

JUGi gyakorlatilag minden nagyobb dán szervezetnél megfordult már, így egyaránt játszott az Alpha, a Heroic, a Tricked és a North égisze alatt, most pedig az Astralis következhet.
A fentieken kívül volt még az OpTic-nál, illetve a Reason Gaming-nél is, de egy ideje már nem tudja hozni a karrierje elején mutatott formáját, így nagy kérdés, hogy az Astralis milyen változást hozhat az egyéni teljesítményét illetően.

Az Astralis jelenlegi felállása a következő:

Denmark Nicolai device Reedtz
Denmark Peter dupreeh Rasmussen
Denmark Andreas Xyp9x Højsleth
Denmark Lukas gla1ve Rossander
Denmark Emil Magisk Reif
Denmark Jakob JUGi Hansen
Denmark Patrick es3tag Hansen (július elsejétől)
Denmark Danny zonic Sørensen (coach)

Ezt már olvastad?

Újra összeáll a 2010-es NAVI, még ha csak egy meccs erejéig is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva