Counter Strike

Ebben sajnos ennyi volt: csoportharmadikként esett ki a Salamander a BLAST Risingról


Két győzelmet tudott begyűjteni a magyar csapat.

Már önmagában az is hatalmas siker, hogy a Salamandert meghívták egy ilyen eseményre. A 32 450$ összdíjazású versenyre a tier 3 javát meghívást kapott, a 16 csapat között a csapat számára rengeteg jól ismert név volt, mint a Tricked, az Endpoint vagy a FATE, esetleg a nagy mumus ALTERNATE aTTaX.

Sajnos a papírforma jött, a srácoknak meg nem volt mindig a legjobb napjuk. A négyfős csoportban mindenki játszott mindenkivel 2 BO1-et, ebből a magyaroknak kettőt tudtak megnyerni.

A tegnapi nap folyamán az Endpoint ellen kezdett a Salamander Infernón, ahol az első félidőt sikerült 7:8-ra hozni. Azonban a folytatás már nem ment ilyen zökkenőmentesen, az Endpoint kemény támadásaival nem tudta felvenni a versenyt a magyar együttes. Egyénileg sem volt gyenge az ellenfél:

Ezután jött az ALTERNATE aTTaX elleni mindent eldöntő összecsapás, ha a a németeket sikerült volna legyőzni, akkor maradt volna esély a továbbjutásra. Sajnos azonban megmaradt a tendencia; éles mérkőzésen még nem sikerült győzelmet aratni az ALTERNATE felett, 16:10-re kikapott a Salamander tegnap.

A nap zárásaként a Tricked elleni találkozó maradt hátra, mely már “tét nélküli” volt mindkettejüknek. A csoporton belüli harmadik helyért ment a játék, a Salamander 16:8-ra elverték a dánokat, így legalább két becsületgyőzelmet elhoztak a mieink.

Összességében úgy vélem, a BLAST Rising tapasztalatszerzésre és szárnybontogatásra kiváló volt, talán ez volt az eddigi legprofibb, külföldön is legnagyobb médiavisszhangot kapó eseménye a srácoknak. Kis szerencsével akár a továbbjutás is meglehetett volna, majd legközelebb!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva