Call of Duty

Bug, vagy tényleg jöhet a bandázsolás a Warzone-ba?


A játék fejlesztésének korai fázisából került elő egy érdekes funkció.

Redditen pár napja szárnyra kelt egy videóval illusztrált feltételezés, miszerint a bandázsolással történő öngyógyítás talán bekerülhet majd a játékba.

Ez azután lett beszédtéma, mikor egy játékos a pajzsának visszatöltését létramászással szakította meg, viszont mikor felért már a kötés kézre tekerésével folytatódott a metódus. A játékos erről azt gondolta, hogy egy jövőben érkező újításra bukkant, de bármilyen jól is hangzik sajnos semmi ilyesmiről nincsen szó.

BANDAGES? Can some please explain? from CODWarzone

Ez a fajta gyógyítás a játék fejlesztésének korai szakaszában merült fel mint lehetséges opció, ugyanis a pajzs és HP rendszert a Blackout megoldására alapozva kezdték el kialakítani. Ennek a kódja és kezdeti animációja maradhatott bent, ami valószínűleg egy új glitch miatt kerülhetett elő a mélyből. Ha tippelnem kellene a legutóbbi frissítés valamelyik eleme okozhatta ezt a hibát.

Szerencsénkre a legtöbb hiba javításán aktívan dolgozik az Infinity Ward, ez pedig pont nem az a fajta, ami komolyan megakasztja a játékot (bár az armort elvileg nem tölti vissza), tehát ne aggódjatok, ha esetleg megtörténne veletek is.

Azért érdekes eljátszani a gondolattal, mi lett volna ha megtartják ezt a megoldást és az életerő nem töltődne vissza automatikusan. Vélhetőleg hamarabb tizedelődnének meg a játékosok, akiknek a jelenlegi rendszerben jóval nagyobb esélyük van a comeback-re.

Szerintetek jobb lenne ha az életerőt manuálisan kéne visszatölteni?

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva