Counter Strike

Breaking: A Salamander CS:GO felállása a Budapest Five színeiben folytatja!


Friss a hír, sok sikert a srácoknak!

Még ropogós a hír, hogy a Salamander CS:GO lineupja és az organizáció útjai elválnak, a továbbiakban a Budapest Five csapatával kezdődik valami egészen új. Az alábbi közleményt kaptuk a BP5-től:

“A mai nappal, a sikeres szerződés aláírásokat követően két izgalmas hírt osztunk meg veletek!
Új CS:GO felállásunkat köszönthetjük a Budapest Five színei alatt:
András “coolio” Fercsák
Kornél “kory” Szedlár
Ádám “torzsi” Kornél
Patrik “bodito” Boda

Az ötödik szerepét továbbra is Viktor “flash” Bea coach tölti be. Előny, hogy van akit újra üdvözölhetünk -bodito előveszi mezét az alsó polcról- így ismert számukra a stáb és a közös munka ott tud folytatódni ahol abbamaradt.
Hosszútávú tervekkel vágunk neki a következő egy évnek, reméljük sikerekben gazdag meccseket láthattok tőlük!Hatalmas megtiszteltetés, hogy támogatóink között üdvözölhetjük Magyarország legismertebb Gamer üzletét a Pixel-t, bízunk benne hogy viszonozni tudjuk a belénk vetett bizalmukat!

ui.: Boditora reméljük azért még jó a meze #letsgobp5 #kingsneverdie”

bodito és flashie még a BP5 megalakulásakor voltak a csapat tagjai. Akkor hasonlóan nagyravágyó tervekkel vágtak neki az évnek, reméljük, most több sikerrel járnak majd! Megkérdeztük a csapat menedzserét, Bako Lejlát is az átigazolással kapcsolatban, ő is pozitívan nyilatkozott:

“Örültünk a megkeresésnek és nyílt ajtóval fogadtuk őket 🙂 Régóta dolgozunk azon, hogy összeállítsunk egy csapatot, ami sikerre viszi a Budapest Five-ot. Sok tapasztalatot és élményt szereztünk az elmúlt időszakban, és az új lineuppal remélem el tudjuk érni azt amit eddig is szerettünk volna az elmúlt két évben. Úgy gondolom, hogy egy nagyon erős évet tudunk felépíteni, reméljük sikerül megtörni a BP5 átkot 😄
A mostani team marad, megszerettük a srácokat és látni, hogy milyen fejlődésen mentek át, támogatni fogjuk őket a továbbiakban ugyanúgy 🙂
Remélem a két csapat segíteni tudja egymást, nagyon pozitívak voltak a hír hallatán és várják a közös bootcampet!

Sok sikert kívánunk a srácoknak az új csapathoz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva