Call of Duty

A Gulágból egy új dimenzióba küldi a játékosokat egy grafikai bug!


Egy csapásra egy új dimenzióba kerülhetünk, hála egy új grafikai bugnak.

Újabban sajnos egyre több bug üti fel a fejét. Ezek közt van, ami komoly problémát okoz a játékban és van, ami leginkább csak megnevettet minket. Szerencsére a legújabb grafikai hiba ez utóbbiba tartozik, így pár igen érdekes, nem e világi pillanaton kívül óriási gondot nem igazán jelent.

A bugot felfedező játékos egy nyertes gulág párharc után félig Verdanskban, félig pedig az Ozora fesztiválon találta magát, a trip után a földetérés is sikeres volt.

Gulag teleported me into a new dimension from ModernWarzone

Igaz, a fenti grafikai bug körülményeiről szinte semmit sem tudunk, így szinte bármi okozhatta azt, és viccesnek is vicces, de azért nem lenne jó, ha hamarosan ismét ott tartanánk, mint ahol egy-másfél hónappal ezelőtt jártunk. Azt az időt már megszenvedték a játékosok, a fejlesztők pedig sokat dolgoztak a javításokon.

A valós veszély viszont a közelgő szezonváltáskor fenyegethet minket, amikor is vélhetőleg egy óriási frissítés érkezik majd a játékba, és sajnos mostanság nem mindig jobb utánuk a helyzet, sőt… 

A Modern Warfare legújabb, immáron negyedik szezonja június 3-án érkezik, és amellett, hogy elhozza operátorként Captain Price-ot, komoly változásokat hozhat a Warzone-ba is. 

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva