Counter Strike

Hatalmas siker! A BP Five veretlenül jutott ki a csoportjából – Home Sweet Home 7. hét


Az utolsó meccsen pálya közben kellett beugrót hívni, így is összejött a győzelem.

Reggel a Nordavind ellen kezdett a magyar csapat, Mirage-on. Egy gyors BO1-ben bármi megtörténhet, így volt ez most is. A várakozásokkal ellentétben a BP Five 16:13-ra meg tudta verni a nála papíron sokkal erősebb csapatot, így ők jutottak a győztesek meccsébe. A Nordavind játékosai sem voltak gyengék, ám kory lehozta az égről a csillagokat. Elképesztő módon játszott a szerbiában élő magyar játékos, csak egy példa arra, hogy milyen szoros volt a küzdelem:

Íme számokban a mérkőzés:

kory kibérelte a highlightokat | hltv.org

A második, és egyben utolsó ellenfél a Honoris csapta volt, akik a Complexity-t verték el azért, hogy a Budapest Five ellen játszhassanak. Itt már BO3-ról beszélhettünk, ahol a mapok egészen jól alakultak a magyarok számára. Mirage-on kezdődött a harc, amit bár a lengyelek választottak, 16:8-ra elhozott a BP 5. Következett Nuke, ami talán a legjobb mapja a mieinknek, támadó oldalon hoztak is 6 kört az első félidőben. Ám itt boditonak elment az internete, így meccs közben kellett beugrót találni. 10-15 perc állás után megérkezett Maden, a 21 éves montenegrói játékos, aki egyébként a GODSENT csapatát erősíti. Kellett pár kör, mire magára talált, de végül 16:13-ra a BP Five húzta be a pályát, ezzel pedig 2:0-val, bukott map nélkül jutott tovább a playoffba!

A rájátszást szombaton a metabro második csatornáján követhetitek élőben, magyar kommentárral! Gyertek szurkolni 😉 #letsgopb5 #kingsneverdie

A második map statisztikái:

kory adhatott torzsinak a reggelijéből, itt a Ádám táltosodott meg | hltv.org

Gratulálunk a srácoknak, nagyon szépen játszottak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva