Counter Strike

A Complexity tulaja sírva örült, blameF édesanyjához szaladt ki örömében – a győztes pillanatok


Ha van szerethető csapat a CS:GO világában, a Complexity biztosan az.

Tegnap parádés módon megnyerte a Complexity csapata a BLAST Premier Springet, ráadásul veretlenül csinálta meg mindezt. A történet már csak azért is gyönyörű, mert amikor meghívást kapott a csapat a kvalira, többen felszólaltak ellenük, hogy nem elég jók még ehhez a mezőnyhöz.

A Complexity veretlenül lett a BLAST Premier Spring győztese, a döntőben meccspontról álltak fel!

A Complexity csapatának CEO-ja nem más, mint Jason Lake, egy baromira közvetlen ember. Ha teheti, mindig a helyszínről szurkol a csapatnak, maximálisan megbízik bennük, emellett rendkívül temperamentumos forma. A lineup legnagyobb rajongója és szurkolója, ezt a mostani BLAST-on is többször megmutatta, amikor a rendezők bevágták a rajongókat a streamre. Jason Lake nem bírt a könnyeivel, örömében elsírta magát a győzelemtől:

A BLAST rendezői csapata pedig van olyan zseniális, hogy kirakták a győztes pillanatokat a játékosok szemszögéből. A felvételen látszik, hogy blameF, a dán irányító egyből kiszalad a szobából. Kiderült, hogy az édesanyjához rohan ki ünnepelni. Fejhallgatókkal óvatosan, nem lesz halk az örömködés:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva