R6

S3, S4: kiszivárogtak az új operátorok pontos képességei, új scope-ok és skinek is jönnek


Összeszedtük az érkező dolgokat.

Az utóbbi időben elég szokatlan jelenséget tapasztalhattunk: szinte minden kiszivárgott a 3. és 4. szezonról, pedig a másodikat is csak egy hete kezdtük el. Event skinek, Buck elit, Tachanka elit, Skyscraper rework és végül a Chalet rework is felkerült az internetre:

Alaposan kibővített terek, több lépcső: bevált recept alapján készült el a Chalet rework

Ez még messze nem a vége, sőt: lássuk mi maradt még ki az elmúlt napok szivárgásaiból!

Új operátorok

Ugyan érintőlegesen már írtunk az érkezőkről, azóta szinte minden kiderült. A támadó Scout, a védő pedig Aruni néven fut jelenleg, lássuk miket tudnak!

S3/4 Operator Gadgets / Abilities from Rainbow6

Az elején ugyebár az új hard breacher másodlagos eszközt láthattuk, majd jött Scout. Falba fúródó kamerával rendelkezik (négy darabbal!), mely ötöket még sebezni is képes (és gadgeteket is ki tud venni). Az is lehet, hogy valamiféle Caveirához hasonló interrogation passzívja lesz pluszban, de őszintén szólva már így is nagyon erősnek tűnik, úgyhogy reméljük ez csak találgatás.

Aruni lehet az első DMR fegyverrel rendelkező védő, aki természetesen kapott is ehhez egy ACOG sightot. Eszköze egy lézer, melyen az áthaladó (támadó) eszközök megsemmisülnek, sebzi is az ellenfeleket (40-et árt beléjük) – át lehet persze lőni rajta. Emellett van egy passzív képessége: a közelharci támadásaival lyukakat képes ütni széttörhető felületekbe.

Nos első ránézésre mindkét operátor baromi erősnek tűnik: meglepő lenne, ha ilyen formában kerülnének be végül a játékba.

Új scope-ok

Egy adag új scope is jön, ezeket a lentebbi posztban láthatjátok:

S3/S4 new Scopes from Rainbow6

Új skin

Végül pedig egy fegyver skin is kiszivárgott:

Ezen felül is vannak még egyéb infók, de azok végképp bármiféle bizonyíték nélküliek – ha érdekel, ide kattintva pörgethetitek végig a posztot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva