Counter Strike

Breaking: fleav visszatért a BP Five-hoz, flash pedig a coach szerephez!


Pár hónapos kitérő után fleav újra hazatalált.

A Budapest Five megtalálta Aaron utódját Fodor “fleav” Levente személyében. Fleav nem ismeretlen a BP5 szurkolók számára, ugyanis nincs fél éve, hogy legutóbb ott játszott. Aztán március elején a Tenerife Titans csapatához igazolt, ahol született néhány kisebb-nagyobb siker.

Ám a Tenerife Titans tegnap bejelentette, hogy fleav elhagyja a csapatot, ma pedig arra is fény derült, hogy a Budapest Five csapatában köt ki, ahol ezzel az igazolással létrejöhet a tökéletes lineup!

📢A tékozló fiú hazatért!
Nem ismeretlen régi szurkolóink számára fleav és a Budapest Five egymás mellett… és egy jó darabig biztosan nem is lesz. 😊
A mai naptól Fodor “fleav” Levente lép pályára színeink alatt és ezzel teljessé vált csapatunk. 🥳
Viktor “flashie” Bea pedig visszatér a jól bevált coach szerepébe.
Jövő héten a Pixel jóvoltából már indul is a bootcamp.
A részletekkel hamarosan jelentkezünk! 😉” – írta közleményében a szervezet.

Feltettünk néhány kérdést fleavnek is:

Mit vársz az új csapattól?

A jelenlegi felállás sokra hivatott, én úgy gondolom, hogy a HLTV top30-ba bekerülés, és az MDL az év végéig reális cél lehet.

Hogy sikerültek az első gyakorlások?

Jól sikerültek, első ránézésre mindenkinek megfelelő a hozzáállása, és rengeteg időt fordítanak olyan dolgokra, amiker eddig magyar csapat nem igazán. Ennek kifejezetten örülök.

Mit kaptál a BP Five-tól? Mit vársz ezután?

A BP5 egy profi szervezet. Közösek a céljaink, és ezek eléréséhez minden eszközt biztosítani tudnak. Örülök, hogy velük dolgozhatok!

Bár az ESEA Advanced-ban most nem jön össze a csoda, azaz nem lesz meg a rájátszás a csapatnak, a mérkőzéseket azért tisztességgel végignyomják. Ma este is akcióba lendülnek, ugyanis 19:00-kor és 21:00-kor is játszanak majd ESEA meccset.

Sajnos mindezt egyelőre még fleav nélkül, az ESEA szabályai ugyanis nem teszik lehetővé, hogy ő is a srácokkal nyomja, mivel a Tenerife Titans együttesével már játszott a mostani szezonban.

Péntek este indul a DreamHack Open Summer 2020 kvalifikációja, amit magyar kommentárral követhettek a metabro Twitch csatornáján. Szeretettel várunk mindenkit, a Budapest Five csapatának pedig sok sikert kívánunk!

Borítókép: Budapest Five

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva