Valorant

A magyar Valorant csapat a legjobbját nyújtotta, de a versenyt nem sikerült behúzni!


A need more DM tagjai csak a finisben hasaltak el.

Még két héttel ezelőtt írtunk nektek arról, hogy hazánk legnépszerűbb Valorant csapata, a need more DM 100%-os teljesítménnyel jutott be a Rise of Titans főeseményére. Azt mindannyian tudtuk, hogy itt már a legkeményebb alakulatokkal fognak összekerülni, ami így is lett, bár a srácok ennek ellenére is egészen sokáig tudtak menetelni.

Első körben a Mattistack csapatával játszottak, akik kiváló bemelegítésnek bizonyultak, hiszen összesítésben 2:0-val sikerült kiejteni őket a mezőnyből. Az igazán kemény ellenfél viszont ezután jött, hiszen a kétszeres CS:GO Major győztes, Happy csapatával találkoztak, ahol már a cél a döntőbe jutás volt.

Az első pálya rendkívül szoros volt, hiszen a sokatmondó nevű StartedFromCS 13:11-re tudott csak nyerni, de a második mapra összekapták magukat a magyar játékosok és eszméletlen teljesítményt diktálva 13:4-re győztek Spliten. Bár a sorsdöntő harmadik pályát is végig szurkoltuk a srácokkal tigene streamje alatt, ám a need more DM ezt sajnos elbukta 9:13-ra, így a 3-4. helyen zárva 200 dollárt zsebelhettek be.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva