Counter Strike

Az Astralis bejelentette es3tag szerződtetését!


Így most már hét játékos is rendelkezésre áll.

Korábban már írtunk arról, hogy es3tag lett az Astralis hatodik játékosa, mostanra pedig mindez hivatalossá vált, hiszen június végén lejárt a Heroic-nál kötött szerződése.

A 24 éves dán játékos július 1-től vált ténylegesen szabadon igazolhatóvá, de mivel az Astralis már hónapokkal ezelőtt lefoglalta a jogokat, így csak arra kellett várni, hogy eljöjjön ez a hónap, és es3tag végre teljes értékű tag lehessen.

A négyszeres Major-győztes csapat új játékosa három hónapot várt a “kispadon”, hiszen a Heroic-ot már korábban ott hagyta, az Astralis-hoz viszont még nem csatlakozhatott, így a legtöbb amit tenni tudott, az az volt, hogy várt.

Es3tag 2017 közepe óta játszott a Heroic-nál, így nagyjából három évet követően hagyta ott a dán szervezetet, hogy aztán csatlakozzon egy másik, ámde sokkal nívósabb dán csapathoz.

Korábban az Astralis bejelentette, hogy nem csak hatodik, de hetedik játékost is keresnek, és mint azt jól tudjuk, májusban le is igazolták JUGi-t, aki azóta már több hivatalos meccsen is túl van a csapatnál.

Az Astralis kerete jelenleg tehát így néz ki:

Denmark Nicolai “⁠device⁠ Reedtz
Denmark Peter “⁠dupreeh⁠ Rasmussen
Denmark Andreas “⁠Xyp9x⁠ Højsleth
Denmark Lukas “⁠gla1ve⁠ Rossander
Denmark Emil “⁠Magisk⁠ Reif
Denmark Patrick “⁠es3tag⁠ Hansen
Denmark Jakob “⁠JUGi⁠ Hansen
Denmark Danny “⁠zonic⁠ Sørensen (edző)

Ezt már olvastad?

A HellRaisers 15 órán keresztül játszott hivatalos mérkőzéseket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva