Gaming

Egészen zseniálisak az egyedi tervezésű PlayStation 5 dizájnok!


Reméljük némelyiken elgondolkodik majd a Sony!

Az Xboxnak és a PlayStationnek is óriási tábora van, ezért talán nem is olyan meglepő, hogy akadnak köztük nem kevés tehetséggel megáldott dizájnerek – hobbi dizájnerek, akik az új gépeket látván nem nyomták el feltörekvő kreativitásukat, így hát azonnal akcióba is lendültek.

Már a PS5 kontrollerének leleplezésekor kaptunk egészen zseniális egyedi rajongói tervezésű DualSense karokat, most pedig nem kevésbé remek dizájn ötletek érkeztek az egyébként óriási, és – véleményen szerint – nem túl mutatós PlayStation 5-höz, amik egy csapásra a szoba ékévé varázsolják.

Épphogy bemutatták, már érkezett is pár limitált PS5 kontroller!

Fontos, hogy az alábbi egyedi PlayStation 5 kinézetek rajongói tervezésűek, tehát az itt látott formában kevés az esélye, hogy hivatalosan is megjelennek. Persze nem lehetetlen, sőt, szinte biztos, hogy már 2021-es év során kapunk hasonló formában pompázó Sony konzolokat és még az is lehet, hogy pont innen veszik majd az ötletet hozzá.

Az első ilyen tervet a God of War Espana rajongói oldal tette közzé június végén, amin nyilván a God of War a fő téma, és a Digital Edition alapján készült. A gép középső részén lévő vörösre állított világítástól még autentikusabban mutat a konzol oldalán is hangsúlyosan kidomborodó – az új rész ikonikus fegyvere a – Leviathan Axe.

A második pofás ötlet másik a készülő Sony húzócím, a Horizon: Forbidden West köré épül. Itt az eredetileg beállított fényeket látjuk, a gép oldalán pedig egy POPeART által készített grafikát, ami a kontrolleren is visszaköszön. Kicsit ugyan matrica hatását kelti, de még így is sokkal jobban mutat, mint az alap, fehér lemezmeghajtós konzol.

A harmadik zseniális kinézet szintén POPeART-nak köszönhető, aki ezúttal a frissen megjelenő Ghost of Tsushima exkluzívot vette elő. A belső led pirosan izzik, viszont ismét inkább egy matricához hasonlít, sem mint a God of War inspirálta masinához. Ez természetesen nem vesz el semmit, egészen hihetetlen, hogy ennyivel mekkora mértékben lehet feldobni a PlayStation 5-öt.

A következő is egy POPeART munka, egészen elképesztő, hogy milyen gépet álmodott a 100 Thieves csapatának, amit kifejezetten Nadeshot-nak ajánlott.

 

POPE egyszerűen rendíthetetlen, így hát egy Ratchet and Clank változattal is előállt, ami a szinte világító narancs és neon zöld színeivel egyszerűen csodásan fest! (Nekem ezidáig ez tetszik a leginkább!)

Kedvenc művészünk nem hagyhatta ki a Spiderman: Miles Morales-t sem, és talán ez tűnik a leginkább matricázottnak, a domináló szürke-fekete árnyalat egészen pazar látványnak bizonyul.

A dizájner nyilván nem hagyhatta ki a Cyberpunk 2077 adta lehetőségeket sem, így az Xbox One X után szabadon a PlayStation 5-öt is sárgába öltöztette. Egészen zseniális az összkép, a Ratchet&Clank után talán ez az egyik legszebb munkája.

A legeredetibb kinézetet viszont még mindig az ismeretlenség fátylába burkolózó tehetség tudhatja magáénak, aki ezt a kinézetet álmodta meg az év végén érkező újgenerációs Sony konzolnak.

Nektek hogy tetszenek? Melyikre csapnátok le legszívesebben?

A hűtő és a wifi router korszakába lép a következő konzolgeneráció!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva