Valorant

A magyar Valorant csapat bejutott a legjobb 8 közé a Vitality European Open versenyével!


A need more DM-et nem lehet megállítani.

Mindig felemelő érzés beszámolni arról, ha nagyobb e-sport versenyeken végre egy-egy magyar csapatnak szurkolhatunk. Szerencsére így van ez Valorantban most is, hiszen az ország egyik legjobb ötösének számító need more DM a top 8 közé jutott a Vitality European Open Ignition Series-en, aminek hamarosan rajtoló főeseményén már nem kevesebb mint 15 ezer euró, azaz több mint 5 millió (!) forint az össznyeremény.

A magyar Valorant csapat tagjai ismét voltak olyan jófejek, hogy egyből értesítettek minket a nagyszerű hírről és arról is beszámoltak, hogy az ide vezető út alatt egy EU top3 csapatot, valamint egy kőkemény török ellenfelet is maguk alá gyűrtek. Őszintén reméljük, hogy a srácok továbbra is ilyen sikeresen veszik majd a július 10-én (pénteken) startoló csoportmeccseket, ahol olyan csapatok ellen fognak megküzdeni, mint a G2 Esports, a FABRIKEN és az Apexis.

SzarvasMarháéknak már csak azért is fel kell kötniük a gatyát, mert bo1-es rendszerben folytatódik tovább a verseny, ahol csak a csoport első és második helyezettje vívja ki magának a továbbjutást. Természetesen a playoffban már bo3-as összecsapások lesznek double elimination rendszerben, míg a döntő pedig bo5-ben fog zajlani.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva