Counter Strike

Közeleg az új operation? Törölt tweetek árulkodnak a CS:GO hivatalos Twitterén


Elképzelhető, hogy hamarosan valami nagy dolog történik majd szeretett játékunkkal.

Nagyot ment éjjel a CS:GO hivatalos twitter felhasználója. Kikerült 3 tweet, melyeket a nap folyamán töröltek is, ám a Reddit megőrzött mindent, a közösség pedig teljesen megőrült. A fejlesztők által kezelt account nagy mókamester, sokszor szinte irreleváns viccek vagy random mondatok után kihoznak egy komoly updatet. Máskor meg megszavaztatják a játékosokkal, mi legyen a következő frissítés. Így volt ez tavaly novemberben is:

Végül mindkettőt megkaptuk, így jött az Operation Shattered Web.

A mostani üzenetek sok mindent jelenthetnek. Lehet szó akár egy sima frissítésről, egy elszabadult céges buliról, vagy akár egy új Operation eljöveteléről:

Amikor ezeket a tweetek publikálásra kerültek, a twitter fióknak a profil- és borítóképét lecserélték Mirage-ra, ami persze csak olaj volt a tűzre. Ugyanis a community azt gyanítja, Mirage lesz a következő pálya, amit kivesznek az aktív versenymapok közül egy átdolgozásra. Ehhez a teóriához passzolna a lilás tweet, mivel Cobblestone in-game logója lila a játékban, ami azt jelentené, hogy a kastélyos pálya érkezhet a helyére. Vagy legalábbis a játékba, a következő aktív versenypálya valószínűleg Cache lesz, aminek a felújított változata lassan egy éve szerepel a játékban, mostanra már alaposan ki lett próbálva.

Az utolsó tweet tartalma azonban igencsak érdekes. Lehet, hogy komoly változások jönnek az AWP-t illetően? Vagy a scout lesz kicsit atalakítva? Vagy mindkettő? A Valve-ot ismerve lehet, hogy csak szimpla trollkodás az egész.

Természetesen a tweetek törlése és a képek visszaállítása után érkezett is a magyarázkodás, hogy “valaki más tweetelhetett az accountról“. Ám a kiskaput nyitva hagyták a “vagy mégsem?” szöveggel. Bármi is legyen ez, reméljük hamarosan választ kapunk rá.

Borítókép

Ezt olvastad már?

Ilyen az, amikor s1mple majdnem lehoz egy 1v7-et

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva