Counter Strike

Nagyjából 3 millió forintnak megfelelő összeggel tartoznak Broky-nak és 2 társának az Epsilonnál


Nem az első eset az Epsilon háza táján, hogy komolyabb összegekkel lógnak játékosaiknak.

Már öt hónapja, hogy az Epsilon Esports újra visszatért a CS:GO világába egy csapattal. Mindez azután történt, hogy az eelőző CEO-t, Greg Champagne-t leváltották. Ám ő még mindig tartozik két játékosnak és egy coach-nak.

2019 októberében Champagne azt állította, hogy megkezdte az adósságainak törlesztését ezen emberek felé, ám ez továbbra sem történt meg. Az organizáció korábbi játékosai továbbra sem láttak semmit a több ezer dolláros összegekből. A FaZe új tehetsége, a 19 éves Broky, a Complexity coach-a keita, és az EndPoint játékosa robiin továbbra is várják a pénzt korábbi “főnöküktől”.

Broky kb. 5 hónapig játszott az Epsilon zászlaja alatt (érdekesség, akkor kreaz volt a csapattársa, aki azután a Budapest Five csapatához igazolt 2 hónapra), ennek nagyjából 1 éve már. Még mindig kb. 6000$-al tartoznak neki. robiin-nak kb. 1700$ hiányzik a zsebéből az Epsilon miatt, a játékos állítása szerint nagyjából ennyi volt egy havi fizetés akkor, amikor ott játszott. keita felé is 1-2 havi fizetéssel adós Champagne. A játékosok egyaránt azt mondták, hogy nem nagyon számítanak arra, hogy valaha viszont látják a pénzüket.

Több egykori Endpointos játékos vagy coach is megerősítette, hogy a fizetések rendszeresen késve, részletben, vagy egyáltalán meg sem érkeztek.

Borítókép: hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva